Pendaftaran Rahsia Sales Online Dibuka Untuk Zon Timur Tengah Utara Selatan Timur Sabah Sarawak

Jangan Terlepas...

Blog & Artikel

  • All
  • Berita Semasa
  • Case Study Peserta
  • Content Marketing
  • Copywriting
  • Database
  • Facebook
  • Instagram
  • Sales Funnel
  • Uncategorized
Content Marketing

5 Kolam Untuk ‘Pancing’ Sales

Sebagai seorang usahawan, peniaga atau founder, pernahkah anda terfikir, sekuat manakah produk atau servis yang anda tawarkan itu ‘wujud’ dalam pasaran? Lebih-lebih lagi dalam zaman …

Baca Artikel Penuh →
Content Marketing

5 Kecatatan Bisnes Owner Yang Buat Pelanggan Murung Di Instagram

Dah namanya bisnes owner, mesti tak lari daripada menggunakan banyak platform dalam Digital Marketing supaya produk mereka berkembang luas dan lebih ramai orang yang akan …

Baca Artikel Penuh →
Content Marketing

Cara Hasilkan Iklan Di Instagram Story Kurang Daripada 5 Minit!

“Bro, aku ada perasaan iklan produk kau lalu di Instagram Story aku. Macam mana kau buat tu?” Haa.. mesti anda tahu tentang Instagram Story kan? …

Baca Artikel Penuh →
Uncategorized

5 Prinsip Jualan Yang Ramai Usahawan Terlepas Pandang!

  Setiap hari, makin ramai usahawan stress. Mana taknya, makin lama makin susah pula nak close sales. Marketing online dah buat, pelanggan dah mula masuk …

Baca Artikel Penuh →
Content Marketing

5 Kepentingan Database Untuk Bisnes Anda!

Dalam bisnes, Database pelanggan merupakan ‘aset’ anda yang paling penting! Database ini adalah maklumat pelanggan anda seperti nama, email, nombor telefon, messenger dan lain-lain. Anda …

Baca Artikel Penuh →
Content Marketing

5 Cara ‘Buat Duit’ Dengan DATABASE!

“DATABASE IS KING!” Pernah dengar? Pernah baca ayat tu? Ya, database memang penting dalam bisnes. Tapi sayang, masih ramai usahawan yang belum nampak nilai nya. …

Baca Artikel Penuh →
Content Marketing

Fungsi Terbaru Dari Whatsapp

Baru-baru ini Whatsapp telah melancarkan satu fungsi terbaru untuk aplikasi mereka. Fungsi tersebut hanya membenarkan admin group sahaja untuk menghantar mesej. Kebanyakan group whatsapp dicipta untuk menerima maklumat penting atau …

Baca Artikel Penuh →
Scroll to Top