Jangan Terlepas...

Blog & Artikel

  • All
  • All
  • Berita Semasa
  • Case Study Peserta
  • Content Marketing
  • Copywriting
  • Database
  • Email Marketing
  • Facebook
  • Instagram
  • Sales Funnel
  • Uncategorized
  • Website
All

5 Kolam Untuk ‘Pancing’ Sales

Sebagai seorang usahawan, peniaga atau founder, pernahkah anda terfikir, sekuat manakah produk atau servis yang anda tawarkan itu ‘wujud’ dalam pasaran? Lebih-lebih lagi dalam zaman …

Baca Artikel Penuh →
All

5 Kecatatan Bisnes Owner Yang Buat Pelanggan Murung Di Instagram

Dah namanya bisnes owner, mesti tak lari daripada menggunakan banyak platform dalam Digital Marketing supaya produk mereka berkembang luas dan lebih ramai orang yang akan …

Baca Artikel Penuh →
All

Cara Hasilkan Iklan Di Instagram Story Kurang Daripada 5 Minit!

“Bro, aku ada perasaan iklan produk kau lalu di Instagram Story aku. Macam mana kau buat tu?” Haa.. mesti anda tahu tentang Instagram Story kan? …

Baca Artikel Penuh →
All

5 Kepentingan Database Untuk Bisnes Anda!

Dalam bisnes, Database pelanggan merupakan ‘aset’ anda yang paling penting! Database ini adalah maklumat pelanggan anda seperti nama, email, nombor telefon, messenger dan lain-lain. Anda …

Baca Artikel Penuh →
All

5 Cara ‘Buat Duit’ Dengan DATABASE!

“DATABASE IS KING!” Pernah dengar? Pernah baca ayat tu? Ya, database memang penting dalam bisnes. Tapi sayang, masih ramai usahawan yang belum nampak nilai nya. …

Baca Artikel Penuh →
Scroll to Top