Pendaftaran Rahsia Sales Online Dibuka Untuk Zon Timur Tengah Utara Selatan Timur Sabah Sarawak

Untuk Usahawan: Latihan & konsultasi

Pakar Digital Marketing

Facebook Messenger Google Youtube Instagram Website Database Email

AS SEEN ON
INTEGRATED DIGITAL MARKETING

Membantu Usahawan Mencapai Jualan 6 Angka Yang Pertama

FunnelEvo dibina untuk menyediakan platform usahawan untuk menimba ilmu berkaitan internet marketing dan juga memberi khidmat nasihat kepada syarikat untuk menggunakan platform digital sebagai medium pengiklanan. Pelajari asas pemasaran dan jualan di internet yang menyeluruh meliputi Facebook Marketing, Google Marketing, Instagram Marketing, Database Marketing, Email & Messenger Marketing, dan cara membina serta menggunakan website untuk memajukan perniagaan online.

photo_2019-06-14_16-25-16-1-1.jpg

"Impian FunnelEvo menjelang tahun 2020 ialah melahirkan 100 Jutawan baru"

Untuk rekod, setakat hari ini, sudah hampir 100,000 usahawan mendapat manfaat & dapat belajar tentang internet marketing melalui sesi seminar live dan webinar, anjuran FunnelEvo.

TEKNIK MARKETING TERKINI

membantu anda mengintegrasikan semua platform Busines online

Melalui model yang terbukti dan mudah dari kami, ia dapat membantu syarikat anda untuk mengintegrasikan semua platform online untuk memaksimumkan traffic engagement dan tingkatkan prestasi jualan, keuntungan dan pengukuhan identiti jenama anda.

#BacaKisahKejayaan

Dari Banduan Menjadi Usahawan Menjana RM150,000 Sebulan?
SEMINAR & KELAS

Sertai 100,000+ Peserta Lain Yang Telah Menuntut Ilmu Digital Marketing

0

Peserta & Pelajar

0

Jenama Terlibat

0

Seminar & Kelas

P1577711-1-1.jpg
P1211709-Large.jpg
P1344289-Large.jpg
P1344116-Large-1.jpg
P1322755-Large-1.jpg
P1577629-1.jpg
P1333039-Large.jpg
P1322709-Large-1.jpg
P1577563.jpg
P1333125-Large-1.jpg
P1211670-Large.jpg
P1322705-Large-e1567827924423.jpg
Feedback Peserta

Apa Peserta FunnelEvo Kata...

Aliquip quae scipit eros. Anim commodi maiores pharetra, arcu incidunt, omnis iste incidunt cursus. Officia ea numquam vivamus repellen. Minus fermentum litora.
Deborah Sims
Aliquip quae scipit eros. Anim commodi maiores pharetra, arcu incidunt, omnis iste incidunt cursus. Officia ea numquam vivamus repellen. Minus fermentum litora.
Deborah Sims
Aliquip quae scipit eros. Anim commodi maiores pharetra, arcu incidunt, omnis iste incidunt cursus. Officia ea numquam vivamus repellen. Minus fermentum litora.
Deborah Sims
Aliquip quae scipit eros. Anim commodi maiores pharetra, arcu incidunt, omnis iste incidunt cursus. Officia ea numquam vivamus repellen. Minus fermentum litora.
Deborah Sims
Aliquip quae scipit eros. Anim commodi maiores pharetra, arcu incidunt, omnis iste incidunt cursus. Officia ea numquam vivamus repellen. Minus fermentum litora.
Deborah Sims
Aliquip quae scipit eros. Anim commodi maiores pharetra, arcu incidunt, omnis iste incidunt cursus. Officia ea numquam vivamus repellen. Minus fermentum litora.
Deborah Sims
Antara Peserta Funnel Evo
0500009C-EF63-4C95-A64C-A349D557F55E-Operation-EL-2.jpeg
2AE487AC-0AB1-4F90-A2CE-6CD9B3660CF9-wan-yaqin-1.jpeg
3DBC8888-9DEB-4983-A27F-5625BBE4299C-Nadi-Pawana-Dikir-Barat-1.jpeg
IMG-20190804-WA0016-Surya-Fazura-1.jpg
50230731_2574007519295322_3013144996682399744_o-1.png
090DF950-840F-4507-9931-C82CD0EB10F0-Hali-Mnasar-1.jpeg
5BE3BB66-A11D-41AE-9721-5B3C40DC61CA-Fakhriah-Ismail-1.jpeg
SK-SK-SATIN-SCARF-1.png
0040459E-83DE-4437-8CA2-107CA418E042-Nur-Syafika-1.png
IMG_20190802_222042_103-Shafiq-Fahmi-1.jpg
1CB38EB4-6A10-4DB2-913E-5130C6096495-Azizi-Arifin-1.jpeg
D6BBA7D1-48A3-4561-B10A-2216885D8EEC-nazrin-ismail-1.jpeg
Pau-Sedili-UPSI👍👍🏿👍🏻-20190803_221345-Razak-Mohd-1.jpg
LOGO-edit-baru-Radin-Anis-Radin-Hamid-1.png
IMG-20180604-WA0010-Angah-Faiz-1.jpg
LOGO-1-Elissa-Qistyna-1.jpg
816F6710-04BC-4038-94AB-C2796239B706-Nur-Aliah-Mohd-Nor-1.png
DE9C3AD5-7383-4FAF-8048-F56400C1D809-aznil-zulkifli-1.png
9A0CD983-F1B6-4DEA-93FC-331BCC3312E6-Roziana-Abd-Rahman-1.jpeg
IMG-20190723-WA0013-Fatin-Zawani-1.jpg
IMG_20190804_131338_299-Syakir-Shamsuddin-1.jpg
2D70F5DE-41FC-4CB2-902D-D209C6DF28C4-ieja-faiziah-1.jpeg
ECDC2148-ED29-44AB-B9CD-B2AB97286EC2-Daisi-Nur-1.jpeg
KDDM-LATEST-LOGO-1.png
042A3E3F-2B00-49C5-9E75-1F4DE8B392E8-erfan-zaki-1.jpeg
909CE5C2-8159-4F03-AAFE-25CD25A55699-qaseh-jelita-1.jpeg
IMG_20190312_160440_623-nadiah-jamil-1.jpg
FB_IMG_1564828633117-syakira-adzhari-1.jpg
FB_IMG_1545112154386-tadika-butterfly-1.jpg
FB_IMG_15648754560942-syahirul-hazim-1.jpg

Vitae molestie metus elementum ornare mauris. Occaecat, atque veniam dictum excepteur.

Vitae molestie metus elementum ornare mauris. Occaecat, atque veniam dictum excepteur.

Vitae molestie metus elementum ornare mauris. Occaecat, atque veniam dictum excepteur.

Blog & Artikel...

Blog & Artikel

IMG_1423
Uncategorized

Iklan Facebook Anda Lambat Approve? Cuba Cara Ni…

Minggu lepas ketika kelas Funnel Hacker berlangsung selama 6 hari berturut-turut di FunnelEvo Academy, Kota Damansara, ramai usahawan yang hadir untuk belajar berdepan dengan situasi …

Baca →
IKLAN (1)
Uncategorized

FB Ads Anda Tak Approve? Cuba Cara Ni..

Isu ads tak lepas-lepas ni dah banyak kali dah jadi. Bukan sebab copywriting tak lepas ke apa, tapi sebab text kat gambar bermasalah. Lepas tu, …

Baca →
IMG_0100-1024x664
Content Marketing

6P Dan ‘Lembu Purple’ Yang Sangat Penting Untuk Peniaga Online!

Ketika itu, hari raya ke 3, lebih kurang jam 10.30 malam, saya tiba di rumah ibu saya untuk berhari raya selepas 3 hari beraya di …

Baca →
stressed-man
Content Marketing

Stress Duit Marketing Banyak Keluar Tapi Sales Sikit Yang Masuk?

Stress, Down, Bengang! Saya faham… memang ini reaksi ramai usahawan bila duit iklan untuk mempromosi produk/servisnya banyak habis atau dalam erti kata lain ‘hangus terbakar’ …

Baca →
6-Langkah-Schedule-Post-Insta
Uncategorized

6 Langkah Mudah Schedule Post Instagram Di FB Creator Studio​

Anda tahu ke sekarang ni dah boleh schedule post kat Instagram? Haa, lepas ni takde dah nak terkejar-kejar masa nak buat posting untuk bisnes online …

Baca →
Lola-Manggo
Uncategorized

Case Study : Dari Banduan Menjadi Usahawan Menjana RM150,000 Sebulan

Perniagaan Lola Mango berjaya menjana jualan sehingga RM 100 ribu lebih sebulan setelah mempelajari dan menggunakan teknik dan strategi database marketing dan Integrated Digital Marketing …

Baca →

Jadual Seminar FunnelEvo

Seminar Rahsia Sales Online Johor Bharu

  • FunnelEvo Academy, Kota Damansara

Seminar Rahsia Sales Kuala Terengganu

  • Grand Puteri Hotel, Kuala Terengganu

Seminar Rahsia Sales Online Sg Petani

  • The Jerai Hotel, Sungai Petani

Seminar Rahsia Sales Online Shah Alam

  • ICT Convention Centre, Shah Alam

Seminar Rahsia Sales Sabah

  • FunnelEvo Academy, Kota Damansara
P1322757-Large.jpg
P1333125-Large-1.jpg
P1577711-1-1.jpg
P1344116-Large-1.jpg

Download E-Book Case Study RM100k!

Masukkan Nama & Email Untuk Dapatkan Tips Online Marketing Terbaru

Scroll to Top