Hanya Live Di Tiktok Boleh Capai Jualan Hingga RM500 Ribu Sebulan!

Industri Fesyen
Ini perkongsian dari Puan Nurul, pemilik NurulPlusize berjaya capai jualan RM500, 000 hingga RM600. 000 hanya dari live di TikTok dan yang paling mengejutkan tanpa sebarang marketing berbayar!
 
Mula berniaga dari pasar ke pasar bersama suami. Kehidupan berniaga bermula jam 4 pagi untuk ke pasar pagi di Shah Alam, malam pula buka gerai di pasar malam Bangi. Begitulah kehidupan beliau sebelum ini. Kadang-kadang tak balik rumah pun, hanya berhenti rehat di masjid.
 
Tekad untuk mulakan bisnes secara online. Puan Nurul mengeluarkan duit simpanan ASB sebanyak RM8000 untuk modal berniaga. Alhamdulillah takdir Allah itu baik “live pertama saya berjaya menarik 18,000 viewer dan sales pertama mencecah RM15,000 dan kini parcel sehari melebihi 300 bungkus.”
 
Pernah satu ketika Instagram tempat beliau mencari rezeki di hack oleh individu tak bertanggungjawab, menyebabkan 3 orang staff berhenti kerja kerana baginya syarikat tidak stabil.
Beliau antara yang terkesan dengan cas penghantaran percuma di TikTok pada awal-awal TikTok Shop mula beroperasi lebih RM60,000 tetapi reaksi beliau pasti buat anda terkejut!
 
“Allah tarik RM60 ribu, sebab Allah nak bagi RM200 ribu, RM2 juta atau RM20 juta”
 
“Saya ni seorang yang buta IT,  tetapi apabila saya join FunnelEvo, Tuan Fahdi dan barisan coach di FunnelEvo tunjukkan saya satu persatu hinggalah hari ini saya sendiri boleh buat dan jana kewangan bisnes. Jangan banyak fikir, ikut dan buat sajja!”

Nak dapatkan buku percuma? 

Klik link www.sayanakhadiah.com sekarang! 

Facebook
Telegram
Telegram
WhatsApp

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download E-Book Case Study RM100k!

Masukkan Nama & Email Untuk Dapatkan Tips Online Marketing Terbaru

Download E-Book Case Study RM100k!

Masukkan Nama & Email Untuk Dapatkan Tips Online Marketing Terbaru

slotjokerufabet

Isikan Maklumat Untuk Anda Hadir Ke Digital Business Award 2021 Ini

Sila Pastikan Maklumat Anda Adalah SAH & TEPAT

Dapatkan Sementara PERCUMA!

(Terhad Untuk 300 Orang Sahaja!)

Isikan maklumat SAH anda dibawah sekarang;