Dari Jualan 5 Angka, Melonjak 87% Peningkatan Selepas Dibimbing! Kini Cecah 6 Angka Dalam Masa Yang Singkat!

Ini kisah salah seorang usahawan FunnelEvo iaitu Mejar Hana. Beliau menjalankan perniagaan Farmasi Hananoya Sdn Bhd yang terletak di Kota Kinabalu, Sabah. Beliau merupakan mempunyai latar belakang ahli farmasi di sektor kerajaan sebelum ini selama 17 tahun.

Beliau baru sahaja menceburi dalam bidang bisnes selama 2 tahun. Sebelum bersama-sama FunnelEvo, beliau ada cabaran seperti pengurusan duit, jualan dan pemasaran dan tak tahu cara nak ambil pekerja-pekerja yang berkualiti. Tapi selepas dibimbing

1. Mejar Hana semakin berani dan yakin untuk berniaga apabila soalan-soalan bisnes yang bermain di fikiran dapat dijawab dengan cepat oleh trainer-trainer FunnelEvo.

2. Mejar Hana juga berjaya buat strategi launching beliau yang pertama dan berjaya buat jualan RM4 ribu sehari!

3. Bukan itu sahaja, beliau juga mula pelajari cara networking dan berjaya dapatkan pinjaman bisnes dengan badan kerjaaan dengan langkah-langkah yang betul.

Alhamdulillah selepas berguru dah berjaya melonjak 87% berbanding tahun lepas! Kami nak bantu lebih ramai usahawan Sabah yang mempunyai cabaran seperti :

  • Tak tahu cara nak ambil pekerja yang bagus dan berkualiti
  • Tak tahu cara marketing yang berkesan.
  • Tak tahu cara nak kembangkan bisnes!
  • Tak tahu cara nak tarik lebih ramai pelanggan.

Nak belajar lebih banyak ilmu grow bisnes? Khas untuk pendiri bisnes! Himpunan Usahawan Amazing Founder : Grow Bisnes Lebih Laju 31 Julai & 1 Ogos 2024 di SACC Shah Alam. Dapatkan tawaran tiket serendah RM29 di AmazingFounder.com atau hubungi team FunnelEvo, Captain Azlan disini —> https://www.wasap.my/60184092766

Jangan lupa share artikel ini

Related Articles

Semoga blog ini memberi manfaat untuk anda

Nakkan Konsultasi Bisnes PERCUMA? Klik Di Bawah Sekarang!

Semoga blog ini memberi manfaat untuk anda.

Nakkan Konsultasi Bisnes PERCUMA? Klik Di Bawah Sekarang!