Bisnes Servis Juga Perlukan Guru!

Kali ini saya akan kongsikan kisah perjalanan Success Story salah satu anak didik FunnelEvo yang menjalankan bisnes servis iaitu Puan Junny Erfisyahry pemilik Law Practice Of Junny Erfisyahry (LPJE) yang telah melancarkan firma beliau sendiri pada 18 Mei 2023.

Puan Junny mengamal undang-undang telah lebih 20 tahun sebelum membuat keputusan untuk mempunyai firma sendiri yang diberi nama LPJE, sebelum ini beliau juga berpengalaman dalam menjalankan bisnes secara partner namun kini beliau berdiri secara solo.

Life & Business Growth Mentor Tuan Fahdi Ghazali, Puan Junny di hari pelancaran firma LPJE

Beliau merupakan seorang peguam yang dah berpengalaman dalam mengamal undang-undang. Sebelum belajar di FunnelEvo menjalankan bisnes secara konvensional dan tidak terbuka untuk menjadikan media sosial sebagai platform untuk meluaskan rangkaian niaga mahupun mencari klien.

Beliau merasakan bahawa media sosial adalah sesuatu yang agak ekstrem bagi bidang guaman. Alhamdulillah selepas join FunnelEvo saya lebih terbuka untuk meluaskan jaringan niaga dan berjaya mendapat ramai prospek klien menerusi media sosial.

Selain itu tambah beliau,” saya ditekankan untuk membuat planning bisnes yang lebih tepat, padat, berstrategi dan mendatangkan hasil.

Malahan, penekanan atas prinsip berniaga itu ibadah serta rezeki itu lebih mudah bila dijemput, maka, niat ibadah ini menjadikan kita untuk lebih berusaha untuk melakukan ibadah yang terbaik demi memperoleh pahala dan rezeki yang diberkati!”

Sebelum Menyertai FunnelEvo

🔴Menjalankan perniagaan secara konvensional

🔴 Tidak terbuka untuk menjadikan media sosial sebagai platform untuk meluaskan rangkaian niaga mahupun mencari klien.

🔴 Merasakan bahawa media sosial adalah sesuatu yang agak ekstrim bagi bidang guaman.

Selepas Menyertai Bimbingan Mastermind di FunnelEvo.

🟢 Mula daftar akaun TikTok dan dipaksa untuk aktifkan semua sosial media, bukan semata-mata untuk jual perkhidmatan tetapi lebih kepada bina branding dan berkongsi ilmu undang-undang.

🟢 Menyusun halatuju, perancangan jangka pendek & jangka panjang, dan pelan perniagaan yang sangat spesifik.

🟢 Mempelajari banyak sistem tentang pengurusan syarikat, pengurusan kakitangan, pengurusan akaun dan pengurusan platform pemasaran.

🟢 Lebih terbuka dan kreatif dlm strategi marketing.

Tidak kisahlah anda buat bisnes apa sekalipun jika ada serius nak kembangkan bisnes layari FunnelEvo.Com sekarang!

Jangan lupa share artikel ini

Related Articles

Semoga blog ini memberi manfaat untuk anda

Nakkan Konsultasi Bisnes PERCUMA? Klik Di Bawah Sekarang!

Semoga blog ini memberi manfaat untuk anda.

Nakkan Konsultasi Bisnes PERCUMA? Klik Di Bawah Sekarang!