Usahawan Ini Hampir Gagal, Laburkan Duit Terakhir Dengan Menyertai FunnelEvo. Kini Bergelar Jutawan Hartanah Dengan Jualan 1.4 Billion!

tn-erman (1)

Dari syarikat hampir di tutup… Alhamdulillah dengan keputusan yang betul untuk berguru bersama FunnelEvo, tahun pertama berjaya capai RM500 ribu dalam masa setengah tahun sahaja!

Bila kita sebut ribu, ratus ribu, juta, billion. Pada tahap mana anda rasa BESAR atau KECIL angka-angka ini? Ada yang cakap besar dan ada yang cakap kecil. Setiap jawapan tiada yang salah, keduanya betul kerana ia menggambarkan apa yang ada dalam mindset anda. Kenapa billion itu besar bagi sesetengah orang adalah kerana impian mereka terlalu kecil.

Syukur alhamdulillah, tak dapat nak gambarkan perasaan gembira apabila Tuan Erman kongsikan wins beliau baru-baru ni. Bukan saja berjaya break sales sehingga RM1.4 billion pada tahun 2022, beliau juga berjaya keluarkan buku terbaru beliau tentang Pelaburan Hartanah Lelong. Kadang kita rasa kita boleh buat macam-macam dalam satu masa, ini saya panggil blink-blink syndrome

Tuan Erman pun pernah satu ketika jalankan beberapa bisnes serentak sehingga pada satu ketika beliau STUCK! Sehinggalah beliau kembali on track dan fokus pada satu bisnes hingga break jualan mencecah ratusan juta! Asbab beliau mencari ilmu dan bertindak, Alhamdulillah dengan Izin Allah beliau terus mengorak langkah kejayaan dalam bisnes. Tahniah Tuan Erman atas kejayaan!

Moga perkongsian dapat berikan inspirasi dan manfaat kepada lebih ramai usahawan diluar sana, Insya Allah.

Nak tukar bisnes dari jualan sendu kepada penuh energy? Siapa sini serius nak belajar dan dibimbing dalam bisnes? Nak ubah kewangan menjadi lebih baik? 

Klik button di bawah untuk berhubung dengan team kami.

Facebook
Telegram
Telegram
WhatsApp

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download E-Book Case Study RM100k!

Masukkan Nama & Email Untuk Dapatkan Tips Online Marketing Terbaru

Download E-Book Case Study RM100k!

Masukkan Nama & Email Untuk Dapatkan Tips Online Marketing Terbaru

slotjokerufabet

Isikan Maklumat Untuk Anda Hadir Ke Digital Business Award 2021 Ini

Sila Pastikan Maklumat Anda Adalah SAH & TEPAT

Dapatkan Sementara PERCUMA!

(Terhad Untuk 300 Orang Sahaja!)

Isikan maklumat SAH anda dibawah sekarang;