APEX BUSINESS SUMMIT IX SEDANG BERLANGSUNG.

Lebih 162 syarikat dan pengasas bisnes dari seluruh Malaysia berkumpul di Zenith Hotel, Putrajaya bukan untuk bersaing, tapi untuk menaik taraf cara mereka berfikir, memimpin dan mengurus bisnes.

Program anjuran Funnelevo Group of Companies ini menjadi medan strategi paling berprestij tahun ini, dengan kehadiran Dato’ Hussamuddin Yaacub, Editor Pengurusan Sinar Harian & Pemilik Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd yang berkongsi pesan bermakna:

“Dalam bisnes, dua perkara ini jadi penentu hidup mati sesebuah organisasi..FOKUS dan KOMUNIKASI. Peranan ketua bukan hanya memberi arahan, tapi memastikan setiap orang faham visi besar yang kita bawa, pasukan kita perlu ada roh! Bukan sekadar mengikut.”

Sementara itu, Chairman Funnelevo, Tuan Fahdi Ghazali, menegaskan visi beliau untuk menaikkan standard bisnes tempatan ke tahap lebih tinggi menjelang 2026.

“Malaysia tak kekurangan orang rajin dan bijak pandai, tapi ramai kekurangan struktur. Tahun 2026 bukan lagi tentang bertahan tapi tentang menaik taraf standard perniagaan.”

Jangan lupa share artikel ini

Dapatkan EBook Percuma Sekarang !

Tawaran Terhad untuk 500 Usahawan sahaja.

Semoga blog ini memberi manfaat untuk anda.

Nakkan Konsultasi Bisnes PERCUMA? Klik Di Bawah Sekarang!

DAPATKAN Ebook Percuma anda SEKARANG !

Isi Maklumat Anda Dibawah Untuk Dapatkan Ebook.

Terhad untuk 500 Usahawan Terawal Sahaja !