President Board Meeting FunnelEvo Quarter 4!

Alhamdulillah selesai Board Meeting FunnelEvo bagi quater 4. President Board Meeting diadakan di Zenith Hotel, Cameron Highland khas kepada President Prime dan President.

Sesi ini diadakan khas untuk anak didik bimbingan rapat di President Prime dan President. Alhamdulillah dihadiri oleh 38 orang usahawan termasuk partner dan key leader mereka.

Usahawan ini terdiri daripada pelbagai industri antaranya adalah Puan Noraini yang menjalankan perniagaan F&B Jangok Pizza Mek Ani, ada yang dari industri automotif seperti Tuan Azriy pemilik Baiduri Auto Sdn Bhd.

Tujuan sesi ini diadakan adalah untuk kami di FunnelEvo review bisnes mereka pada quater ke 3

Ini adalah sesi CEO FunnelEvo Tuan Shariffudin Sahedan menerangkan bagaimana kaedah yang betul untuk mengira untung dan rugi syarikat setiap quater.

Mengetahui untung atau rugi syarikat sangat penting untuk proses kembangkan syarikat dan memastikan keadaan syarikat.

Ini pula Tuan Khairuddin pemilik Khairol Fiber Group yang menjalankan bisnes bot dan produk yang berasaskan marin. Anda boleh baca kisah kejayaan Tuan Khairuddin di SINI.

Alhamdulillah dengan menjalankan program President Board Meeting ini juga anak didik FunnelEvo dapat manjalankan silaturahim sesama mereka.

Semoga dengan ikatan ukhwah ini dapat mengeratkan lagi hubungan mereka. Insya-Allah.

Anda nak berada dalam kalangan circle President Prime dan President? Daftar sekarang di Amazing Founder: Grow Bisnes Lebih Laju untuk sertai kami.

Jangan lupa share artikel ini

Related Articles

Semoga blog ini memberi manfaat untuk anda

Nakkan Konsultasi Bisnes PERCUMA? Klik Di Bawah Sekarang!

Semoga blog ini memberi manfaat untuk anda.

Nakkan Konsultasi Bisnes PERCUMA? Klik Di Bawah Sekarang!