OHSEM Marketing 360 kembali bersama Media Prima tahun ini dengan lebih mantap dan hebat!

Acara yang di sokong oleh MDEC ini menyediakan pelbagai pengisian oleh lebih dari 25 pakar dalam AI dan Data, juga lebih dari 40 pameran oleh industri pemasaran digital yang terbesar di Malaysia!

Semalam berlangsungnya OHSEM Marketing 360 bersama Media Prima yang diadakan di WTC Kuala Lumpur. Sesi ini diadakan khas untuk usahawan SME yang nak lonjakkan pemasaran dan penjualan to the next level.

Life & Business Growth Mentor, Tuan Fahdi Ghazali di jemput untuk membuat perkongsian tentang pemasaran mantap menggunakan AI dan Data. Bersama salah seorang anak didik FunnelEvo Tuan Khairuddin pemilik Khairol Fiber Group Sdn Bhd yang menjalankan bisnes di Dungun, Terengganu dan Puan Azean yang menjalankan bisnes kelengkapan Haji dah Umrah BinNurdin yang terletak di Shah Alam.

Usahawan juga berpeluang untuk berjumpa dan mengenali beberapa team daripada anak syarikat FunnelEvo Group Of Companies. Antara anak syarikat yang terlibat adalah :

1) FunnelEvo

2) Kuasa

3) Evo Dagang

4) FunnelEvo College

1 hari yang padat dengan sesi perkongsian, workshop dan juga pameran solusi serta teknologi marketing.

Terima kasih kepada semua yang hadir hari ini. Terima kasih juga kepada anak didik FunnelEvo yang turut hadir. Harap sesi perkongsian dari FunnelEvo ini dapat memberi manafaat dalam bisnes anda.

Jangan lupa share artikel ini

Related Articles

Semoga blog ini memberi manfaat untuk anda

Nakkan Konsultasi Bisnes PERCUMA? Klik Di Bawah Sekarang!

Semoga blog ini memberi manfaat untuk anda.

Nakkan Konsultasi Bisnes PERCUMA? Klik Di Bawah Sekarang!