CORPORATE TRAINING

Kursus Team Sales | Kursus Untuk Team Sales | Kursus Sales Dan Marketing | Kursus Sales Team

Sebagai pemilik syarikat atau perniagaan, tim sales memainkan peranan penting untuk membawa duit masuk ke dalam perniagaan. Peranan untuk seorang ketua kepada tentera perang sesebuah syarikat di dalam bahagian sales dan marketing adalah untuk membina Tim Sales yang berkualiti.

Oleh itu, ketua kepada Tim Sales haruslah bertanggungjawab memahami filosofi dan peta perjalanan syarikat supaya pekerja yang diambil sentiasa di doktrin dan benar-benar tahu halatuju dan matlamat syarikat. Dalam kerja berpasukan, langkah untuk pastikan tim sentiasa kekal dan setia adalah dengan menekankan elemen ketuhanan dan Agama. Ini kerana ia akan memberi impak yang baik kepada syarikat dalam menyampaikan kebaikan produk atau servis kepada pelanggan.

Modul 6 Roda Bina Tim Sales Berkualiti ini di susun dengan menekan beberapa fasa utama. Fasa pertama recruiting adalah langkah untuk mengambil dan memilih pekerja. Selepas pekerja diterima masuk, mulakan dengan fasa monitoring dengan menyediakan panduan untuk memantau pekerja. Tim Sales melambangkan reputasi dan imej yang menjadi nadi serta wakil kepada sesebuah syarikat dan organisasi secara keseluruhannya. Fasa terakhir dalam membina pekerja tim sales yang berkualiti adalah dengan menyediakan latihan sama ada dalam atau luar organisasi, sentiasa memberi motivasi dan ganjaran terhadap prestasi yang telah dicapai.

Apa Yang Akan Diperoleh Para Peserta:

  • Meningkatkan kefahaman mengenai filosofi dan halatuju (roadmap) perniagaan untuk membantu orang lain
  • Memahami konsep dan kepentingan tim sales kepada syarikat atau organisasi
  • Meningkatkan pengetahuan cara pengambilan, pemilihan dan pemantauan tim sales.
  • Memahami konsep komunikasi yang berkesan antara pasukan dan pelanggan

Apakah Kelebihan Kursus Ini:

  • Bengkel ini dikendalikan oleh penceramah yang pakar dalam bidang tim sales. Kursus ini menekankan 80 peratus praktikal dan 20 peratus teori
  • Jurulatih berpengalaman dalam mengendalikan tim sales. Ini menjadi nilai tambah kepada peserta dalam bengkel
  • Result orientation yang tinggi ditekankan berdasarkan keperluan penganjur apabila diperlukan melalui saranan selepas bengkel
antara Organisasi Yang Pernah Kami Berkolaborasi

Klik butang di bawah untuk melihat testimoni pelanggan kami

CORPORATE TRAINING

Dapatkan Proposal Percuma Sekarang!

Step 1

Pilih kursus untuk organisasi anda

Step 2

Isikan maklumat organisasi anda dan maklumat program yang ingin anda anjurkan

Step 3

Klik “DAPATKAN PROPOSAL SEKARANG”

Step 4

Kami akan menghantar proposal dalam tempoh masa 3 hari waktu bekerja