CORPORATE TRAINING

Kursus Branding | Kursus Personal Branding | Kursus Brand Strategy | Kursus Pemasaran Online

Program Kursus Branding: Jenamakan Produk Anda ini dicadangkan khusus mengenai ilmu teori dan praktikal gabungan amalan dan strategi branding produk atau servis perniagaan yang dirangka dan disusun khas untuk diimplementasi oleh organisasi atau individu agar perniagaan dikenali, mendapatkan dan membina hubungan dengan pelanggan ke arah peningkatan jualan.

Penjenamaaan atau branding adalah bermaksud pemberian nama atau imej ke atas produk atau servis supaya orang tertarik untuk membelinya. Kebanyakannya individu berpendapatan bahawa branding itu adalah sekadar logo dan nama. Branding bukan hanya sekadar logo. Branding adalah apa yang pelanggan fikirkan dan bayangkan apabila mereka mendengar nama brand produk atau servis. Faktor ini juga menyebabkan pelanggan memilih untuk berurusan atau sebaliknya.

Perlaksanaan program ini membuka peluang dan ruang untuk membantu peserta merangka strategi branding dan rebranding produk atau servis untuk membina kredibiliti perniagaan supaya pelanggan memilih untuk membeli dan setia. Usaha ini ke arah untuk mengembangkan potensi produk dan servis kepada sasaran pelanggan ke peringkat yang lebih tinggi dan bertahan tempoh masa yang berpanjangan. Melalui penglibatan dalam program ini, ia sebagai pendedahan ilmu paling berkesan supaya jenama produk atau servis dikenali, dapat tingkatkan jualan yang banyak dan belian ulangan yang tidak putus-putus dari pelanggan.

  Apa Yang Akan Diperoleh Para Peserta:

  • Meningkatkan daya fikir tentang pelanggan sasaran
  • Memahami cara bagaimana untuk mendapatkan pelanggan
  • Meningkatkan pengetahuan cara paling mudah untuk membina hubungan dengan pelanggan

Apakah Kelebihan Kursus Ini:

  • Bengkel ini dikendalikan oleh penceramah yang pakar dalam bidang jualan. Kursus ini menekankan 80 peratus praktikal dan 20 peratus teori.
  • Pengalaman dalam strategi penjenamaan. Ini menjadi nilai tambah kepada peserta dalam bengkel.
  • Result orientation yang tinggi ditekankan berdasarkan keperluan penganjur apabila diperlukan melalui saranan selepas bengkel.
antara Organisasi Yang Pernah Kami Berkolaborasi

Klik butang di bawah untuk melihat testimoni pelanggan kami

CORPORATE TRAINING

Dapatkan Proposal Percuma Sekarang!

Step 1

Pilih kursus untuk organisasi anda

Step 2

Isikan maklumat organisasi anda dan maklumat program yang ingin anda anjurkan

Step 3

Klik “DAPATKAN PROPOSAL SEKARANG”

Step 4

Kami akan menghantar proposal dalam tempoh masa 3 hari waktu bekerja