FunnelEvo One Stop Centre untuk usahawan!

18 Oktober 2023 – Sedang berlangsung hari ini Program Amazing Database Power, di Wisma FunnnelEvo Kota Damansara bersama Principal Consultant Kuasa, Coach Wan Fahmi. Program yang dirangka khas untuk founder-founder yang nak gandakan kelajuan jualan bisnes dengan menggunakan sistem KUASA.

Sistem KUASA merupakan satu sistem pengurusan database pelanggan (Customer Relationship Management). KUASA membantu automasikan perniagaan SME dari segi pengurusan pelanggan, proses jual beli dan proses penyampaian mesej kepada pelanggan dengan lebih cepat dan mudah.

Di selatan Tanah air pula berlangsungnya Program Amazing Founder: Mudahnya menjadi Majikan bersama CEO FunnelEvo Tuan Shariffudin Sahedan. Program ini pula khusus untuk majikan-majikan bisnes belajar untuk grow bisnes lebih laju dan kembangkan bisnes dengan bimbingan yang lebih dekat di FunnelEvo.

Terbang pula ke Borneo, berlangsungnya Program Digital Marketing Mastery bersama Sir Kimie di Klagan Hotel Kota Kinabalu. Program ini fokus untuk membantu usahawan bagaimana untuk merangka serta membina kempen marketing dalam bisnes yang berkesan dan boleh TIRUVASI mengikut niche bisnes masing-masing.

Khas untuk majikan/ founder/ pendiri bisnes sama ada anda nak belajar secara dekat ataupun hantar pasukan bisnes untuk bantu anda kembangkan bisnes lebih laju, boleh berhubung dengan kami di talian :

Tuan Azlan Shah- 018-4092766

Ayuh grow bisnes lebih laju bersama FunnelEvo!

Jangan lupa share artikel ini

Related Articles

Semoga blog ini memberi manfaat untuk anda

Nakkan Konsultasi Bisnes PERCUMA? Klik Di Bawah Sekarang!

Semoga blog ini memberi manfaat untuk anda.

Nakkan Konsultasi Bisnes PERCUMA? Klik Di Bawah Sekarang!