Doktor Ini Urus 2 Cawangan Klinik Dengan Lebih Mudah Dengan Ilmu Bisnes!

Alhamdulillah baru-baru ini pada 5 November 2023 Team FunnelEvo dan CEO FunnelEvo Tuan Shariffudin Sahedan berkesempatan untuk ke Anniversary Celebration Klinik Hazra Medic di Kota Warisan yang dimiliki oleh Dr. Hazwani Raffar yang merupakan salah seorang anak didik Mastermind di FunnelEvo.

Kali ini saya kongsikan kisah Dr. Hazwani dalam menjalankan bisnes klinik beliau. Dr. Hazwani memiliki 2 buah cawangan klinik yang terletak di Cyberjaya dan Kota Warisan.

Sebelum menyertai FunnelEvo Dr. Hazwani mengalami beberapa cabaran pengurusan dalam bisnes beliau, antaranya adalah pengurusan staf. Staf tidak kekal lama, asyik ada yang keluar masuk. Pening kepada dibuatnya! Dah masuk, dah dapat latihan, dah tahu buat kerja tiba-tiba berhenti. Masuk staf baru perlu jalankan latihan lagi.

Selain itu Dr. Hazwani juga inginkan peningkatan sales dan peningkatan jumlah pesakit yang klinik beliau boleh bantu setiap hari.

Alhamdulillah selepas bebrapa bulan bersama FunnelEvo di bawah bimbingan Mastermind, klinik Dr. Hazwani menunjukan perubahan positif. Dr. Hazwani mula jelas dengan hala tuju bisnes, dan mula hire staf yang betul untuk setiap jobscope di klinik beliau.

Yang paling best sekarang Dr. Hazwani dah mula aplikasikan Morning Meeting setiap hari dengan team beliau. Sebelum ini beliau hanya meeting dengan leaders sahaja. Walaupun ia hanya perubahan kecil tetapi ia memberi kesan yang besar kepada bisnes klinik beliau.

Anda jalankan bisnes klinik? Nak grow bisnes seperti Klinik Hazra Medic?

Klik link Amazing Founder: Grow Business Lebih laju sekarang!

Jangan lupa share artikel ini

Related Articles

Semoga blog ini memberi manfaat untuk anda

Nakkan Konsultasi Bisnes PERCUMA? Klik Di Bawah Sekarang!

Semoga blog ini memberi manfaat untuk anda.

Nakkan Konsultasi Bisnes PERCUMA? Klik Di Bawah Sekarang!