Dari Seorang Jururawat Kini Bergelar Usahawan Yang Berjaya Capai Sales 5 Angka!

Siapa kata jururawat tak boleh buat dessert yang sedap?
Pernah beli cookies kacang tapi kacangnya pula hidup segan mati tak mahu, ada sipi-sipi je? Ibu Desert yang dimiliki oleh Puan Azimah menyediakan dessert dan cookies sesedap air tangan ibu!
 
Ini kisah inspirasi beliau, dulunya seorang jururawat memilih untuk berhenti bekerja kerana waktu bekerja yang menghalang untuk beliau mempunyai lebih masa bersama keluarga. Mula berniaga tanpa ilmu dan strategi yang betul menyebabkan beliau pernah mengalami kerugian. Beliau buntu untuk cari jalan untuk kembangkan perniagaan. Selain tu Puan Azimah juga ‘struggle‘ dengan keadaan semua kerja terpaksa buat sendiri, tanpa team.
 
Alhamdulillah, beliau cepat tersedar dari lamunan dan mula berguru di FunnelEvo. Bila beliau mula sertai FunnelEvo mula nampak hala tuju dalam perniagaan.
 
Sekarang beliau mula fokus untuk bina team dan bina ejen untuk bantu ramai lagi tambah pendapatan. Baru beliau sedar yang bisnes ni seronok bila ada ilmu dan strategi yang betul!
 
Jika pada tahun 2021 sales beliau RM25,000 sahaja, pada tahun ini sehingga Jun sahaja telah berjaya capai lebih RM75,000. Tahniah Puan Azimah dan team Ibu Dessert!
 
Life & Business Mentor Tuan Fahdi Ghazali dan FunnelEvo ingin menghadiahkan anda buku percuma!
 
Klik link www.sayanakhadiah.com untuk tebus hadiah anda sekarang!

Jangan lupa share artikel ini

Related Articles

Semoga blog ini memberi manfaat untuk anda

Nakkan Konsultasi Bisnes PERCUMA? Klik Di Bawah Sekarang!

Semoga blog ini memberi manfaat untuk anda.

Nakkan Konsultasi Bisnes PERCUMA? Klik Di Bawah Sekarang!