Dari Jualan RM100 Ribu Setahun Meningkat Ke RM1 Juta Pertama Dalam Masa 4 Bulan!

Saya Ingin mengubah kehidupan diri dan keluarga, yang paling penting saya ingin capai kebebasan masa untuk luangkan masa bersama ibu tercinta.

Pengalaman Berbisnes Sebelum Funnelevo

Tanpa guru saya tiada hala tuju yang jelas dan mudah give up apabila berhadapan dengan halangan walaupun halangan yang kecil. Saya juga cepat berpuas hati dengan pencapaian jadi saya tidak ada push factor untuk capai lebih lagi.

Pengalaman Berbisnes Selepas Sertai Funnelevo

Di FunnelEvo, saya sentiasa didorong oleh team FunnelEvo, Tuan Fahdi dan circle di FunnelEvo. Dengan ilmu yang ada, rasa lebih bersedia, lebih yakin, dan lebih humble and grounded.

Pengalaman Berbisnes Selepas Sertai President

Lebih jelas cara untuk capai target, malah cara untuk set target dengan betul. Sekarang saya ada sumber rujukan dan tempat untuk bertanya seandainya ada apa apa masalah. Berbisnes jadi lebih berani, mudah, tenang, dan cepat berkembang dengan ada ilmu dan support yang kuat. Step by step dapat buat perubahan pada bisnes tapi results yang dapat cepat juga. Alhamdulillah, sekarang mindset juga lebih besar.

Siapa Tuan Fahdi Ghazali?

Tuan Fahdi adalah penunjuk arah yang mempunyai torchlight dalam gelap. Tuan Fahdi akan bantu untuk tunjukkan jalan yang betul, dan suluhkan dengan nasihat, ilmu dan penyelesaian supaya saya lebih jelas ‘berjalan di depan bukan meraba raba dalam gelap’ supaya saya dapat bergerak lebih lancar, betul dan cepat.

Pesanan Kepada Usahawan Kenapa Penting Ada Ilmu Digital Dalam Bisnes.

Sangat sangat sangat penting! Terutama untuk usahawan yang jelas ingin memperbesarkan dan memperluaskan bisnes. Ilmu digital ni yang membantu ramai usahawan berjaya. Mereka boleh sebarkan produk mereka dengan lebih cepat, tepat dan kos yang efektif. kalau dulu kos advertising untuk orang kenal brand sahaja dah cukup mahal, hanya jenama besar boleh buat. Kini, dengan ilmu digital jenama baru pun boleh jadi setanding dengan jenama besar. Tanpa ilmu digital, bisnes kecil sukar untuk berkembang.

Nak dapatkan buku percuma? 

Klik link www.sayanakhadiah.com sekarang! 

Jangan lupa share artikel ini

Related Articles

Semoga blog ini memberi manfaat untuk anda

Nakkan Konsultasi Bisnes PERCUMA? Klik Di Bawah Sekarang!

Semoga blog ini memberi manfaat untuk anda.

Nakkan Konsultasi Bisnes PERCUMA? Klik Di Bawah Sekarang!