Berjaya Tambah 8 Cawangan Bisnes Dalam Masa 5 Bulan Selepas Berguru!

Berjaya Tambah 11 Cawangan Bisnes Selepas Berguru! Ini kisah inspirasi Tuan Anowur pemilik AMS Great Resources (M) Sdn Bhd yang baru sahaja melancarkan bengkel terbaru beliau baru-baru ini. Tuan Anowur bukan baru berniaga, tapi dah lebih 11 tahun. Sebelum ini beliau sudah pun berjaya buka 9 cawangan bisnes, tapi disebabkan kekurangan ilmu menyebabkan beberapa cawangan terpaksa ditutup.

Mula mencari mentor dalam bisnes, beliau pun mula sertai program Evolusi – Rahsia Jemput Rezeki Dan Kekayaan Dalam Bisnes pada Disember 2022. Tertarik dengan cara Life & Business Growth Mentor Tuan Fahdi Ghazali dalam memberi bimbingan namun belum berjaya buat keputusan untuk belajar secara dekat. Sehinggalah satu detik istimewa beliau berjaya naik satu lif bersama Tuan Fahdi dan bersalaman secara dekat di dalam lif.

Menganggap itu sebagai satu petanda, Tuan Anowur pun memohon untuk mendapatkan bimbingan secara dekat dalam pakej PRESIDENT PRIME. Alhamdulillah selepas hampir setahun bersama FunnelEvo, beliau berjaya tambah 7 cawangan bisnes dalam masa 4 bulan selepas berguru! Terkini sudah ada 16 cawangan yang sudah beroperasi.

Bukan itu saja, jualan beliau juga berjaya meningkat dari RM8 juta setahun pada tahun 2022 kepada RM11.2 juta pada tahun 2023! Tahniah Tuan Anowur dan seluruh wargakerja AMS SPEC AUTO!

Berita baik untuk pendiri bisnes bengkel, perkhidmatan, anda juga boleh jadi seperti Tuan Anowur! Nak tahu bagaimana anda boleh grow bisnes lebih laju bersama FunnelEvo? Boleh hubungi di whatsapp kami sekarang di Whatsapp Pegawai Kami sekarang» Tuan Azlan- https://wa.me/60184092766

Jangan lupa share artikel ini

Related Articles

Semoga blog ini memberi manfaat untuk anda

Nakkan Konsultasi Bisnes PERCUMA? Klik Di Bawah Sekarang!

Semoga blog ini memberi manfaat untuk anda.

Nakkan Konsultasi Bisnes PERCUMA? Klik Di Bawah Sekarang!