Ramai orang pilih untuk buat bisnes sebab nak ubah hidup.

Kononnya lah. Nak bebas kewangan, bebas masa, banyak masa dengan keluarga, takde bos nak marah, dan sebagainya.

Tapi kenapa bila buat bisnes lain pulak jadinya? Dah la kewangan tak stabil, kerja lebih masa dari orang lain, masa dengan keluarga pun tak berapa nak ada.
Belum cerita bab nak bagi hadiah kat parents lah, pasangan lah, anak lah. Memang tak lepas! Kenapa? Macamni.

Ada tiga faktor utama yang akan buatkan seseorang itu berjaya. Yang pertama, ILMU. Simple je. Ilmu anda menentukan pendapatan anda.

Orang gagal akan sentiasa rasa yang mereka dah cukup pandai. “Eleh ini je ke? Aku dah tau ni..” “Haritu dah ajar, harini benda sama lagi ke?” “Benda basic ni pun nak ajar ke?” Tapi, orang berjaya lain pulak.

Mereka ni memang obses dengan ilmu. Asyik cari ilmu je Ilmu lama dia upgrade, tambah pulak dengan ilmu baru.
“Kelas sama? Ah datang jela, mana tau ada belajar benda baru” “Ilmu Sales? Marketing? Leadership? Strategi? Belajar je semua!”

Nampak kan beza? Jadi itulah dia.

. Faktor pertama. Obses dengan ilmu.

Masih belum lagi dapatkan Bonus 3 Month Gathering.



อั่งเปาโจ๊กเกอร์ufabet

Isikan Maklumat Untuk Anda Hadir Ke Digital Business Award 2021 Ini

Sila Pastikan Maklumat Anda Adalah SAH & TEPAT

Dapatkan Sementara PERCUMA!

(Terhad Untuk 300 Orang Sahaja!)

Isikan maklumat SAH anda dibawah sekarang;