Assalamualaikum & salam sejahtera ,


Salam perkenalan dari saya, Fahdi Ghazali. Saya sangat gembira kita dapat berkenalan. Semoga persahabatan ini akan kekal dunia dan akhirat. Amin..


Bermula hari ini, saya akan selalu (mungkin setiap hari) hantar tips PERCUMA pemasaran online kepada anda. Boleh?


Kira ini tanda persahabatan kita dunia dan akhirat. 🙂


Tahun 2015 merupakan satu tahun yang sukar bagi saya & syarikat. Terutama saat mencari rentak perniagaan selepas berlaku beberapa insiden diluar dari kawalan. Bisnes yang pada awalnya berjalan sangat-sangat lancar, dan dapat hasilkan pendapatan yang Alhamdulillah tinggi tiba-tiba jatuh merudum terutama bermula Mac 2015.


Kenapa? Ada banyak faktor ;


Kos iklan di Facebook & Google makin tinggi
Facebook dan Google mula menukar algorithm (Mereka semakin cerewet!)
Saya tidak membina hubungan pelanggan sedia ada (Tiada repeat sale)
Semakin ramai peniaga online yang gunakan Facebook Ads dan Google Ads (Banyak pesaing baru)
Akaun kena flagged, flagged, flagged! Tak habis-habis…
GST/SST
Kejatuhan mata wang


Stress dan serabut!

Bayangkan semakin hari wang dalam akaun makin menyusut, gaji pekerja perlu dibayar, sewa pejabat, elektrik, bil internet, air, bayaran supplier dan lain-lain…


Itu belum masuk perbelanjaan untuk keluarga.

Perniagaan saya sekarang adalah 100% online dan medium paling banyak digunakan untuk menarik pembeli adalah melalui Facebook dan Google selain dari offline.


Saya mencari-cari formula baru bagaimana untuk menjana pendapatan yang besar, pasif, autopilot, dan paling penting grow setiap hari. Bukan tiba-tiba menguncup!


Disebabkan itu, saya cuba, cuba dan cuba banyak cara untuk pastikan saya dapat ‘recover’ balik perniagaan. Memang penat!


Tapi akhirnya, saya jumpa! Anda nak tahu?


Formula itu adalah “DATABASE + SALES FUNNEL”.. Dan formula memang superb! Sangat berkesan untuk saya growkan balik bisnes saya dalam masa yang singkat. InsyaAllah saya akan terangkan dengan lebih details lagi tentang ini dalam emel-emel yang seterusnya..


Oh ya, saya sertakan link dibawah untuk Anda dapatkan E-Book “10 Strategi Iklan Facebook Untuk Boost kan Keuntungan” secara percuma yang saya janjikan sebentar tadi..


>>KLIK SINI SEKARANG<<


Esok jam 9 pagi saya akan kongsikan 1 cara/strategi untuk buat pelanggan anda cair dengan anda.


Masih belum lagi dapatkan Bonus 3 Month Gathering. KLIK SINI untuk dapatkan bonus tersebut. Tiket PERCUMA untuk ke Kuasa Lonjakan Jualan’.อั่งเปาโจ๊กเกอร์ufabet

Isikan Maklumat Untuk Anda Hadir Ke Digital Business Award 2021 Ini

Sila Pastikan Maklumat Anda Adalah SAH & TEPAT

Dapatkan Sementara PERCUMA!

(Terhad Untuk 300 Orang Sahaja!)

Isikan maklumat SAH anda dibawah sekarang;