SALES SAMURAI  
Rahsia Tingkatkan Jualan Dengan Teknik "CLOSE SALE" Yang Bakal Memukau Pelanggan Anda Untuk
Menyerahkan Duit Dengan Rela Hati!

KETAHUILAH RAHSIA NAIKKAN JUALAN BISNES ANDA DENGAN TEKNIK CLOSE SALE YANG SUPER DUPER PADU DAN BERKESAN UNTUK BOOSTKAN JUALAN & KEUNTUNGAN DALAM MASA YANG SANGAT PANTAS!

100% Proven & Dapat Memberi Impak Yang Besar Untuk Apa Jua Jenis Perniagaan!

STOP !

KEJAP, ADAKAH ANDA SELALU BERDEPAN MASALAH SEPERTI...

  • PM masuk banyak, tapi prospek terus DIAM selepas bagi harga?
  • Tak tahu nak cakap apa bila prospek selalu bagitahu “saya nak survey jer dulu"..
  • Masih guna cara closing ‘old school’ yang dah tak relevan dengan masa sekarang?
  • Prospek tak bagi respons bila follow up?
  • Last-last sekali sampai kena block dengan prospek?

Real Case Study
1.3 Juta Dalam
20 Minit !

Video 'LIVE' yang kami rakam ini adalah dari salah satu training yang kami adakan untuk membantu lebih 100 usahawan. Dalam masa 20 minit, sesi ini berjaya menghasilkan jualan sebanyak 1.3 juta.

Anda mungkin tidak percaya tapi inilah real case study yang kami hasilkan. Ia telah mengejutkan ramai pihak diluar sana tapi inilah rahsia yang kami akan bongkarkan dalam salah satu modul Seminar Sales Samurai.

Video ini berdurasi selama 30 minit.

Akan ada 3 bahagian. Bahagian pertama adalah anda dapat melihat bagaimana peserta membuat panggilan untuk menjual kepada pelanggan mereka melalui panggilan telefon. Bahagian kedua adalah sesi penyampaian hadiah khas kepada peserta yang berjaya membuat jualan yang paling besar.

Teknik ini sesuai digunakan tidak kira untuk produk atau servis. Anda akan dapat melihat signifikan kenaikan jualan anda meningkat daripada biasa kepada 300%.

Apa Kata Mereka?

"

"Pergilah program sales ini, sebab banyak sangat ilmu sales yang anda akan dapat, dan yang paling penting team sales atau ejen anda akan lebih bersedia untuk hasilkan sales berkali ganda."


Ann Nurul Huda Founder ANH Event

*Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu


"

"Saya amat sarankan untuk anda hadir program sales ini! Saya menjalankan perniagaan berasaskan sistem ejen. Sebelum saya hadir program sales ini, saya beranggapan saya telah buat semua strategi untuk team sales saya, tapi rupanya banyak lagi perkara yang saya baru tersedar selepas sertai program sales ni.

Dengan ilmu ni saya boleh improve saya punya sales syarikat & value tambahan yang saya boleh beri kepada ejen untuk meningkatkan sales masing-masing."


Dr Maryam Founder Mary Jardin

*Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu

Haa! Nak tak sekarang ini masalah anda yang kat atas tadi tu bertukar menjadi..

  • Lepas bagitahu harga, pelanggan terus minta no akaun nak bank in!
  • Lepas explain tentang produk, pelanggan terus excited nak beli!
  • Pelanggan bukan berminat nak beli 1 je produk anda, tapi berminat nak beli 2 atau lebih!
  • Pelanggan dah tak banyak bagi alasan, tapi terus bagi resit payment!

Kali ini kalau jawapan anda "NAK"...

TAHNIAH!

Anda berada di page yang betul..!

Anggap sahaja semua masalah Close Sale Anda Dah Pun Selesai..!!

Apa Yang Anda Akan Belajar Di Sales Samurai ?

01.

Bina ayat Whatsapp & Call. Bijak membina ayat iklan "softsell"

02.

Bina ayat sharing Whatsapp & Call. Seronok bina ayat sharing sehingga prospek selesa dan terus membeli produk/servis anda.

03.

Rangka skrip Close Sales. Mudah berkomunikasi di Whatsapp & Call sehingga prospek rela hati untuk serah duit kepada anda.

01.

Bina ayat Whatsapp & Call. Bijak membina ayat iklan "softsell"

02.

Bina ayat sharing Whatsapp & Call. Seronok bina ayat sharing sehingga prospek selesa dan terus membeli produk/servis anda.

03.

Rangka skrip Close Sales. Mudah berkomunikasi di Whatsapp & Call sehingga prospek rela hati untuk serah duit kepada anda.

04.

Bangkit handle rejection! Belajar cara untuk tangani rejection dari prospek sehingga mereka tukar fiikiran untuk terus membeli.

05.

Taktik rahsia bertindak pantas! Tiada lagi sikap bertangguh dari prospek anda.

06.

Sesi "Real Live" closing sales

04.

Bangkit handle rejection! Belajar cara untuk tangani rejection dari prospek sehingga mereka tukar fiikiran untuk terus membeli.

05.

Taktik rahsia bertindak pantas! Tiada lagi sikap bertangguh dari prospek anda.

06.

Sesi "Real Live" closing sales

Siapa Yang Wajib Hadir Ke
Sales Samurai ?

  • Business Owner yg ada produk fizikal, digital atau servis
  • Peniaga yg nak naikkan jualan dgn cepat dan mudah dengan teknik 'close sale' yang mudah dan ringkas
  • Peniaga yg nak ada team sale yang boleh hasilkan jualan yg banyak secara konsisten setiap hari
  • Nak buat sales berulang kali dengan database sedia ada
  • Nak kurangkan kos marketing dgn sistem follow up yang betul

Siapa Speaker Anda Untuk
Sales Samurai Ini ?

Haris Ghazali

Sales & Branding Expert

Haris Ghazali merupakan Sales & Branding specialist dari FunnelEvo Academy.

Kemahiran sales yang diperoleh daripada pengalaman sendiri menjual dan berguru dengan ramai guru dari seluruh dunia menyebabkan beliau berjaya membina modul jualan yang sangat berkesan untuk dunia “volatile economy” hari ini.

Secara peribadi, beliau berpengalaman membuat jualan untuk produk dan service yang berharga dibawah RM50 seunit sehingga RM1juta seunit dalam pelbagai niche bisnes.

Sehingga kini, beliau telah mengendalikan latihan dan membantu lebih 10,000 usahawan di dalam dan luar negara untuk meletupkan jualan dan menggandakan profit syarikat.

Shafiq Supenah

Sales Expert

Shafiq Supenah atau nama penuh Mohd Shafiq Supenah, 30 tahun merupakan Ketua Jabatan Sales kepada SIFOO International Sdn Bhd. Beliau mula aktif dalam sistem jualan melalui sistem agen sejak tahun 2007 sehinggalah sekarang.

Mula berniaga dari zaman universiti, Shafiq pernah mempunyai rangkaian agen seramai 5000 orang di bawah perniagaan beliau. Beliau berpengalaman luas memasarkan pelbagai jenis produk menggunakan agen dari produk digital hingga ke produk fizikal.

Malah, beliau juga berjaya melahirkan ramai agen yang menjana pendapatan hingga ke 5 angka kerana minat beliau yang mendalam dalam membangunkan usahawan yang baru nak mula berniaga.

Atas minat yang mendalam, beliau menyertai Funnel Evo supaya dapat membantu lebih ramai orang berjaya dalam bidang perniagaan dengan motto “Mula Berniaga Dengan Apa Yang Ada Di Tangan”.

Apa Kata Mereka?

*Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu

*Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu

*Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu

*Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu

*Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu

*Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu

*Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu

*Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu

*Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu

Maklumat Lengkap 
Sales Samurai

31 Oktober 2019
9.00AM – 6:00PM

*Pendaftaran Dibuka
Seawal 8.30 Pagi

Funnel Evo Academy, Kota Damansara

Berapa Pelaburan Anda Untuk Belajar Ilmu Sales Yang Boleh MENINGKATKAN JUALAN & MEMBERI KEUNTUNGAN Kepada Perniagaan Anda Ini?

“Pelaburan Paling Menguntungkan Adalah Pelaburan Untuk Ilmu.” Jangan Fikir Lagi! 

Tempah Seat Anda Di Bawah Sekarang !

HARGA PROMOSI
Harga Asal
RM997

1 SEAT - RM300

3 SEAT - RM 500


100% MONEY BACK GUARANTEE


​Kenapa kami yakin? Kerana kami tahu, jika anda hadir dan buat, anda akan keluar dari belenggu masalah perniagaan (online) yang lembab ini. Yakin!

Belajar dengan hati terbuka dan fikiran yang ikhlas untuk membangun ekonomi diri, keluarga dan ummah.100% perbelanjaan yang anda keluarkan.Selepas seminar, hanya perlu beritahu team kami yang bertugas tentang feedback seminar, kami akan pulangkan pelaburan anda serta merta.

NOTA : Jika ada sebarang masalah, atau anda selesa dengan whatsapp, SMS atau call, sila hubungi khidmat sokongan

 Hotline 1 :
018 794 4390
(Syakirah)


Hotline 2 :
018 222 6650 
(Faizal)  

Important: You have to work hard to earn money. Most of the students here they have good products to sell (eg. clothes, cosmetics, services etc). This program doesn’t promise you to be rich. You have to invest in advertising to make sales in your business. You also have a risk of not making any result at all. We teach how to start a business from zero based on our real experience in doing many businesses. From doing research to make the sales to serve the customers. It’s NOT magic. We also have money back guarantee in case this program is not suitable for you. The risk is on our side. We are proud of having more than 5,000 students now without having a single refund.

Disclaimer: Funnel Evo Earnings Disclaimer: We don’t believe in “get rich” programs – only in hard work, adding value and creating a cutting-edge space that helps people build a business that brings fulfilment, freedom and income they desire. Our programs are intended to help you share your message with a wider audience and to make a difference in the world while growing your business. As stipulated by law, we can not and do not make any guarantees about your ability to get results or earn any money with our ideas, information, tools or strategies. We’re here to shed light unto a path that is for the chosen ones. It’s not for the weak of heart or the frail of spirit. It’s for the strong and the wise and the inspired. It’s for those who follow their soul’s calling. No apologies. No regrets. So we are here to help you achieve that, but it’s up to YOU to take action. Agreed? We just want to help by giving great content, direction and strategies that move you forward. All products and services by our company are for educational and informational purposes only. Nothing on this page, any of our websites, or any of our content or curriculum is a promise or guarantee of results or future earnings, and we do not offer any legal, medical, tax or other professional advice. Any financial numbers referenced here, or on any of our sites, are illustrative of concepts only and should not be considered average earnings, exact earnings, or promises for actual or future performance. Making decisions based on any information presented in our products, events, services, or web site, should be done only with the knowledge that you could experience significant losses, or make no money at all. Use caution and seek the advice of qualified professionals when attempting any lifestyle change or business or financial endeavor. Check with your accountant, lawyer or professional advisor, before acting on this or any information. You alone are responsible and accountable for your decisions, actions and results in life, and by your registration here you agree not to attempt to hold us liable for your decisions, actions or results, at any time, under any circumstance. We share this with you since transparency and integrity are important to us and we hold ourselves (and you) accountable to these claims. Thanks for checking in. Until next time, dream big, embrace growth and change, and allow your passion to fuel your life.

Copyright © 2018 by Funnel Evo

Scroll to Top