ATTENTION! PELUANG TERAKHIR UTK ANDA LETUPKAN SALES BISNES DGN TEKNIK INTEGRATED MARKETING YG MENGGABUNGKAN FACEBOOK, MESSENGER, GOOGLE, EMEL, WEBSITE DAN DATABASE DI SEMINAR FUNNEL EVO GRAND FINALE, SEBELUM IA DITAMATKAN SELAMANYA!

AMARAN : Adakah…

Bisnes Tengah Slow & Nak Naikkan Sales Perniagaan Zaman Ekonomi Tenat?

Kos Marketing Melambung Tapi Tak Ada Sales?

Masih Berharap Pada Iklan Facebook Semata-Mata?

Ramai PM Tapi Tak Ada Sales?

Dah Berniaga Tapi Tak Ada Website & Masih Tak Guna Google Marketing?

Tak Simpan Database Pelanggan Langsung?

“Saya Akan Dedahkan Cara Proven Untuk Letupkan Jualan Bisnes Anda & Hasilkan Pendapatan Berganda Pada 2017 Dengan Teknologi Total Integration Online Marketing Facebook, Messenger, Google, Website, Emel Dan Database. Pertama Seumpanya Di Malaysia”

100% Terbukti Tanpa Copywriting Power, Tanpa Gambar Menarik, Tanpa Setting Iklan Pelik-Pelik (Facebook Ads, Google Adwords)  & Tanpa Risau Masalah Ekonomi Slow!”
NOTA: Ini bukan kelas MLM, mahupun Skim Cepat Kaya. Tapi ini adalah Seminar Bisnes Online. Peserta akan ditunjukkan cara sebenar melariskan jualan online menggunakan sistem sales funnel online
Dalam masa beberapa bulan selepas kelas Funnel Evo, Alhamdulillah sales dah lebih dari RM200,000! Macam tak percaya je.
Feqa, Pakar Perabot, Selangor
*Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
Ajaib ni tuan, terkejut saya! Sale saya dah cecah RM8,000! Sebelum ni saya buat sales 1 bulan pun baru RM1,000. Ini hasilnya selepas belajar. Tak rugi saya hadir kelas!
Malik, Pakar Jersey, Kota Bharu
*Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
Sekarang bertimbun file nak submit loan orang beli kereta. Kalau dulu awal bulan krik..krik
Yus, Pakar Jual Beli Perodua, Selangor
*Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
Adakah Anda Ada Masalah Berikut?
Peniaga Baru Bermula Atau Peniaga Sedia Ada Yang Nak Naikkan Sale?
Labur Banyak Pada Kos Iklan Facebook,Google Tapi Sales Masih Slow?
Facebook Ads/Instagram Asyik Kena Flagged Atau Tutup?
Tidak Simpan Database & Buat Hubungan Jangka Panjang Dengan Pelanggan. 
Jika Ya, Jangan Risau! ‘Super Sales Funnel‘ Akan Bantu Meningkatkan Jualan Kaw-Kaw, Menjimatkan Kos Pengiklanan & Paling Penting Memastikan Pelanggan Anda Jadi Pelanggan Super Setia
Bagaimana Sales Funnels Memberi Keuntungan Yang Berlipat Kali Ganda?

Masalah utama apabila berbicara soal online marketing adalah majoriti peniaga terlalu berharap kepada 1 medium pengiklanan sahaja iaitu Facebook. Namun, semua tidak sedar yang ia hanya salah satu cara untuk dapatkan pelanggan.

Disebabkan itu, apabila Facebook mula mengubah algorithm, mencipta kekangan baru pengiklanan, ia turun memberi kesan kepada peniaga. 

Ayat copywriting tidak boleh hype, overclaim, tidak boleh menjual produk-produk sensetif, tulisan di gambar tidak boleh melebihi 20% dan lain-lain.
Ini adalah antara sekatan yang diberikan.
Dan paling menyedihkan, ‘conversion’ atau jumlah pelanggan semakin menurun dan sales semakin mengecut…
Dengan sales funnel, semua masalah akan selesai!
Sales funnel sebenarnya ia akan mengintegrasikan kesemua ‘channel’ pemasaran online dan semua pelanggan akan melalui proses tapisan yang unik dan paling best ia boleh dilakukan secara automatik
Adakah ia boleh dibuat di Malaysia?
Ya, boleh! Dan saya ada case study sebenar, 100% bagaimana dengan sales funnel ini satu brand, “PRONERGI ASSEZ” yang ramai pesaing, tidak ada USP (Unique Selling Point), harga mahal berbanding pesaing, menghasilkan lebih dari 6 angka secara automatik!
Saya akan dedahkan step by step dalam seminar nanti cara yang boleh digunakan. InsyaALLAH!

Nak Baca Bukti Bagaimana Sales Funnel Bantu Bisnes ‘Pronergi Assez Slim’ Hasilkan RM100,000?

Isi Nama & Email Anda di bawah untuk dapatkan case study sebenar ini

Buat Kali Pertama, Saya Fahdi Ghazali Sedia Bocorkan Rahsia Integrated Marketing & Sales Funnel Untuk Bantu Anda ‘Letupkan’ Bisnes Anda!

*Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
Assalamualaikum, Nama saya Mohd Fahdi Bin Mohd Ghazali atau ramai mengenali saya dengan nama Fahdi Ghazali. Saya merupakan pengarah urusan kepada SIFOO International Sdn Bhd. Saya terlibat dalam perniagaan online sejak 2008 sehingga sekarang. 
Saya juga sama seperti anda. Mahu perniagaan yang menguntungkan, dan boleh kekal lama.
Secara jujur, saya ‘kenal’ dan praktik teknologi sales funnel ini dalam perniagaan saya sudah beberapa tahun. Saya simpan kemas dan tidak umumkan kepada umum hanya untuk mengkaji keberkesanannya.
Kenapa saya ubah semua perniagaan saya kepada teknologi ini?
Saya alami nasib yang sama seperti anda…

Perniagaan pernah menguntungkan, ada yang rugi. Kenapa rugi?

1. Kos iklan di Facebook & Google makin tinggi
2. Facebook dan Google mula menukar algorithm (Mereka semakin cerewet!)
3. Saya tidak membina hubungan pelanggan sedia ada (Tiada repeat sale)
4. Semakin ramai peniaga online yang gunakan Facebook Ads dan Google Ads (Banyak pesaing baru)
5. Akaun kena Flagged, flagged, flagged! Tak habis-habis…
6. GST 
7. Kejatuhan mata wang
Dan paling teruk adalah, makin lama saya makin perasan yang pelanggan tenggelam dengan iklan yang terlalu banyak di Facebook, Instagram menyebabkan mereka lemas dan akhirnya tidak membeli. 
Pada tahun 2011-2012, platform Facebook sangat baru dan tidak ramai yang tahu beriklan disana. Jadi sesiapa sahaja yang dulu menggunakan medium ini, ia yang akan berjaya. 
Ia ibarat highway yang ramai orang, tetapi tidak ada orang yang membuka gerai jualan. Bayangkan satu hari datang seorang hamba Allah memacak bendera membuka kedai menjual ‘Tudung Muslimah’ dan kedai ini satu-satunya kedai yang ada di highway. Sudah pasti ramai yang akan singgah. Kenapa? Ia tidak ada pesaing!
Namun ia amat berlainan sekarang. Cuba buka ‘kedai’ menjual tudung di Fesbuk atau Instagram. Saya boleh kata, bersepah-sepah! 
Disebabkan bersepah-sepah kedai yang sama, hanya mereka yang tawarkan produk yang betul-betul unik atau mereka yang ada ‘kuasa wang’ untuk dilaburkan akan berjaya.
Dan disebabkan ramai pengiklan baru juga, Fesbuk mula ‘menapis’ iklan yang masuk. Jika dulu tidak ada halangan dari sudut ayat dan gambar. Sekarang? Ayat tidak boleh terlalu ‘over’ dan gambar tidak boleh lebih text diatasnya. Jika dulu gambar sebelum selepas tidak ada masalah. Sekarang? Cubalah buat, silap hari bulan, akaun anda akan di Flagged!

Kepercayaan Karut & Income Yang Tidak Stabil

Benar, jika beriklan di Facebook boleh buat duit banyak, tetapi apa terjadi bila Facebook tak ada atau paling biasa, akaun kene flagged? Google banned? 

Income flow akan merudum dan perniagaan susah untuk grow. Hari ini banyak, esok sedikit. 

Itu perkara pertama. Perkara ke dua adalah, kita lupa yang Facebook adalah media SOSIAL. Bukan MEDIA JUALAN! Ramai yang tidak faham konsep ini. 

“Buat iklan di Facebook & Google boleh buat sales ‘banyak’ dan berterusan sampai bila-bila”

Itu orang katalah…

Bayangkan, satu hari, anda terjumpa dengan seseorang, anda terus promote barang anda. 

“Bang, saya ada produk, produk ni bagus bang. Bla.. bla.. bla…”

dan akhirnya abang tadi blah…

Kenapa? Dia tak kenal anda!

Ok, cuba bayangkan lagi, situasi kedua…Anda jumpa dengan seseorang dan anda mula berkawan dengannya. 

Lama kelamaan, anda tahu kawan anda ni suka pakai baju merah, saiz L, dan corak simple. Dia minat sangat dengan team bola Red Warrior. 

Anda jumpa kawan anda, belanja dia minum, cerita pasal Red Warrior…

dan di akhir perbualan anda berkata

“Bro, nah, aku ada satu baju Tshir. Red Warrior. Warna merah. Aku tahu saiz ko L. Harga biasa RM35, aku bagi RM30 je”

Nah.. pada anggapan anda, kawan tadi akan beli atau tidak?

Sudah pasti!

Dan paling penting, disebabkan hubungan baik ini, kawan anda tadi akan beli, beli, beli dan beli lagi dari anda sampai bila-bila. Kenapa? Anda pentingkan persahabatan dari jualan.

INI YANG SAYA NAMAKAN INCOME YANG STABIL. 

Bukan hari ini buka iklan, sale ada. Tutup iklan, atau akaun kena banned, flagged, sale ZERO!

“Saya Amat Yakin, Mereka Yang Menggunakan Teknik Sales Funnel Akan Melihat Perubahan Ketara Dalam Perniagaan Online. Tiada Teori & Cakap Kosong. Semuanya Step By Step”

Apa Yang Anda Akan Belajar Di Seminar Funnel Evo Grand Finale?

Dalam seminar ini, anda akan belajar cara untuk meng ‘integrasi’ 4 elemen saya gelarkan ia sebagai The Fantastic 4 untuk meledakkan jualan online anda.
#1 : KUASA FACEBOOK
Facebook
Anda akan belajar bagaimana untuk mengeksploitasi kuasa ‘Sosial Media’ Facebook. Dengan cara ini, anda dapat mengurangkan kos pengiklanan dan meningkatkan nilai perolehan keuntungan perniagaan.
Realitinya, ramai yang tidak tahu cara mengurus Facebook fanpage untuk perniagaan. Yang ramai tahu hanyalah promote, promote, promote sehinggakan ramai yang  ‘lari’ jauh-jauh dari page mereka. Saya akan tunjukkan cara terbaik untuk urus fanpage sehingga pelanggan sangat-sangat teruja untuk jadi ‘agen’ mempromosi page anda, tingkatkan LIKE secara percuma dan paling penting, anda akan dapat SALE LAGI,LAGI,LAGI mudah!
#2 : KUASA GOOGLE
Google
Topik ini penting! Kerana ia akan menjimatkan kos anda berkali ganda dengan hasil yang lebih tinggi. Ya, teknik GOOGLE SEO ini tak ramai yang apply. Paling best, jika anda ‘MASTER’ teknik ini, anda sudah tidak perlu lagi buat iklan setiap hari. Ia akan terus menerus ‘bekerja’ untuk mempromosi produk dan servis anda tanpa anda berbuat apa-apa. Senangkan?
Teknik mendapatkan pelanggan percuma dari Google menggunakan teknik SEO (Search Engine Oprimazation) ini sebenarnya adalah ‘nadi’ untuk perniagaan yang konsisten dan bersifat jangka panjang.
#3 : KUASA WEBSITE
Blog/Website
Ramai terlepas pandang. Blog atau website ada ‘Kuasa Luar Biasa’ yang boleh mengangkat ‘status’ perniagaan anda. Dengan adanya blog, anda boleh jual bermacam perkara dengan harga super mahal!
Dalam seminar nanti, saya akan kupas satu per satu bagaimana anda boleh membina website perniagaan anda sendiri dengan kos yang murah dan paling penting, anda boleh mendapat pelanggan PERCUMA, pelanggan SETIA & mengumpul DATABASE untuk perniagaan jangka panjang.
#4 : KUASA DATABASE
Email /SMS Marketing
Database seperti Email dan SMS adalah super power yang ramai orang terlepas pandang. Purata nilai 1 email/no telefon adalah RM1. Bayangkan jika anda ada simpanan database yang besar?
Syarikat-syarikat besar seperti Air Asia, Malaysia Airlines, Celcom, Digi hatta Facebook sendiri pun menggunakan Email untuk berhubung dengan pelanggan. Jadi siapa yang belum menggunakan email untuk perniagaan adalah SANGAT RUGI!
Sudah ramai yang menghadiri seminar ini dan mereka sudah mula mengaplikasi teknik #FunnelEvo ini untuk bisnes mereka!

Kenapa Anda Perlu Hadir Ke Seminar Ini?

SEBAB #1

PENING kos iklan FB Ads, Google Adwords naik & makin lama, makin tak ‘convert’ sale

*Penafian : Hasil jualan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu

SEBAB #2

Dah penat dan bosan nak jawab Whatsapp/ SMS / Call, akhirnya seorang tak BELI PUN!
*Penafian : Hasil jualan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu

SEBAB #3

BOSAN & FED UP bila akaun Ads anda kena FLAGGED! (Mimpi ngeri ni)
*Penafian : Hasil jualan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu

SEBAB #4

Anda nak bisnes / sales anda berjalan AUTOMATIK walaupun FB ADS tak berjalan, tak update Instagram, sales tetap masuk!
*Penafian : Hasil jualan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu

SEBAB #5

Anda baru nak mula bisnes online dan baru berjinak-jinak dengan pemasaran online. Sales funnel ini adalah cara marketing terbaik untuk bermula pada tahun 2017
*Penafian : Hasil jualan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu

SEBAB #6

Pelanggan sedia ada dah ramai, tapi kurang ‘repeat sales’. Saya akan tunjukkan cara, bagaimana jaga bakal pelanggan dan pelanggan sedia ada supaya mereka SETIA dan beli dan beli dan beli dan beli lagi SEUMUR HIDUP MEREKA!
*Penafian : Hasil jualan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
“Jualan Produk Syarikat Tidak Kurang Dari RM20,000 Sebulan Selepas Kami Tukar Cara Marketing Online Guna Sistem Sales Funnels. Funnel Evo Terbaik!”
Azreen, Peniaga Produk kesihatan, Kota Bharu
*Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
Saya start buat bisnes online jual baju ialah pada hujung tahun 2015 iaitu pada bulan november. Awal pembabitan saya dalam bisnes online jual baju ni memang lah suka dan seronok sebab masa tu tak ramai lagi saingan.Dan hasilnya memang di luar jangkaan.
Tapi lama kelamaan persaingan semakin sengit.
Sejak dari itu,sale saya mula jatuh kerana saya jual baju secara retail.
Alhamdulillah, selepas sebulan saya join kelas FUNNEL EVO ni,saya nampak perubahan yang sangat ketara.Jualan saya mula meningkat iaitu mencecah ke angka RM18,000.
Alhamdulillah..sungguh di luar jangkaan saya.Sebelum ini jualan saya hanya cukup – cukup makan sahaja. Memang berbaloi dan tak rugi lah saya join kelas FUNNEL EVO ni.
Efa, Pemborong Pakaian, Kota Bharu
*Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
Mula2 nak habiskan stock lipstick 30 pcs dalam masa sebulan pun susah. Tapi lepas pekena teknik2 FUNNEL EVO saya dapat jual lebih dari 200 pcs dalam masa seminggu! 606 pcs terjual dlm masa 3 minggu!
Lin, Peniaga Kosmetik Online
*Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
Penghujung tahun 2015 kami suami isteri mula menjual tudung secara online. Kami fokus kepada jualan secara retail. Sale masa tu ok2 je la. Tapi masuk je tahun 2016, sale kami agak berkurangan berikutan terlalu ramai pesaing yg menjual tudung secara retail. Kami buntu bila bisnes kami mula goyang.
2 Disember 2016 kami tekad utk hadir ke kelas Funnel Evo. Alhamdulillah dari situlah kami mengambil keputusan utk menjual tudung secara borong. Kenapa mula menjual borong? Kerana di kelas yg dibimbing oleh Tuan Fahdi Ghazali sendiri telah mengajar kami utk meluaskan lg pasaran bisnes kami yg selama ni kami tak pernah terfikir langsung.
Bg kami, kelas ini PAKEJ LENGKAP bg mereka yg nak tahu hala tuju bisnes. Tak kira la yg dah lama berniaga ataupun newbie. Rugi sgt2 siapa yang tak join.
SALE kami selepas beberapa minggu hadir kelas ini mencecah hampir RM20,000. Sape nak bagi?? Kami buat FULL TIME tau!! Alhamdulillah!
Muaz & Dila, Pemborong Tudung Dot Com – Selangor
*Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu

“Terpaksa Buka Kedai & Tambah Staff” 

– Azie, Owner Azie D’Closet
*Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
“Mesej, Order Masuk Bertalu-talu & Sale Meningkat Berkali Ganda” – Feqa, Owner Perabot Murah
*Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
*Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu

Testimoni Mereka Yang ‘Merasai’ Ilmu Teknik Funnel Evo

*Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
*Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
*Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
*Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
*Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
*Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
*Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
*Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
*Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
*Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu

Kat Mana Lokasi Seminar?

07 Oktober 2017 (SABTU)

8.00pg – 11.00mlm
*Pendaftaran Dibuka Seawal 7.30 pg*

The Regency Hotel

No 3 Jalan Raja Alang, 50300 Kuala Lumpur, Malaysia

Ok, Berapa Yuran Seminar #FunnelEvo Grand Finale 2017? 

(Baca Dulu Sebelum Decide)
Sebenarnya, pada peringkat permulaan, saya terfikir untuk ‘charge’ dengan harga yang mahal untuk berkongsi teknik ini. Ini kerana, saya sendiri menghabiskan masa setahun lebih untuk menguji dan ‘perfect’ kan sistem perniagaan online #FunnelEvo ini.  
SAYA GUNAKAN UNTUK BISNES SAYA SENDIRI!
SAYA NAK SHARE 100% KEPADA ANDA, TANPA ADA SELINDUNG APA-APA. Ingat, biasa orang orang tak akan dedahkan rahsia syarikat. Tetapi saya nak share juga!
Ya, saya nak kongsi memandangkan saya amat yakin ia akan dapat membantu ramai orang untuk membina perniagaan yang menguntungkan dan paling penting ‘LONG TERM’, saya rasa, hasil dan perubahan perniagaan orang lain lebih penting.
Saya pentingkan ANDA.
Kerana saya pernah berada di situasi anda sekarang…. Saya faham & amat-amat faham!
Situasi yang menekan dan tidak ada orang yang boleh bantu tunjukkan jalan. Saya sudah muak dengan perniagaan yang tidak stabil dan tidak boleh dijangkan. Saya sudah bosan dengan kebergantungan (Hampir 100%) kepada Facebook Ads.  Saya amat yakin anda juga sama seperti saya.
Jadi saya mahu membantu, (Hanya bagi mereka yang mahu di bantu)
Cuma saya perlukan komitmen anda. Komitmen yang anda mahu belajar dan kos yang dikeluarkan amat kecil. Kos yang anda keluarkan ini bakal memendekkan masa ‘uji kaji’ anda.
Berapa?
Sepatutnya saya charge RM50,000 (Kos consultation fee untuk sebuah syarikat yang saya buat)
Tetapi untuk bantu anda yang dikasihi….

Maklumat Lengkap Seminar Funnel Evo GRAND FINALE 2017

GENERAL SEAT

Yellow tick SEAT BELAKANG

Yellow tick PERCUMA WORKBOOK

 KAUNTER  PENDAFTARAN KHAS

 PERCUMA BAJU  EKSLUSIF FUNNEL EVO  ‘LAWAN TETAP LAWAN’

 PERCUMA BEG  EKSLUSIF SEMINAR  FUNNEL EVO

PERCUMA VIDEO  FACEBOOK FUNNEL

PERCUMA EBOOK  WEBSITE PRO

 SESI EKSLUSIF  BERSAMA TUAN FAHDI

 BREAKFAST DISEDIAKAN

 LUNCH DISEDIAKAN

 DINNER DISEDIAKAN 

1 Seat – RM130

1 Seat – RM50  

3 Seat – RM135

5 Seat – RM200

VIP SEAT

Yellow tick SEAT TENGAH

Yellow tick PERCUMA WORKBOOK

Yellow tick KAUNTER  PENDAFTARAN KHAS

Yellow tick PERCUMA BAJU  EKSLUSIF FUNNEL EVO  ‘LAWAN TETAP LAWAN’

Yellow tick PERCUMA BEG  EKSLUSIF SEMINAR  FUNNEL EVO

PERCUMA VIDEO  FACEBOOK FUNNEL

PERCUMA EBOOK  WEBSITE PRO

 SESI EKSLUSIF  BERSAMA TUAN FAHDI

 BREAKFAST DISEDIAKAN

 LUNCH DISEDIAKAN

 DINNER DISEDIAKAN 

1 Seat – RM170

1 Seat – RM130

3 Seat – RM360

5 Seat – RM450

VVIP SEAT

Yellow tick SEAT DEPAN

Yellow tick PERCUMA WORKBOOK

Yellow tick KAUNTER  PENDAFTARAN KHAS

Yellow tick PERCUMA BAJU  EKSLUSIF FUNNEL EVO  ‘LAWAN TETAP LAWAN’

Yellow tick PERCUMA BEG  EKSLUSIF SEMINAR  FUNNEL EVO

Yellow tick PERCUMA VIDEO  FACEBOOK FUNNEL

Yellow tick PERCUMA EBOOK  WEBSITE PRO

Yellow tick SESI EKSLUSIF  BERSAMA TUAN FAHDI

Yellow tick BREAKFAST DISEDIAKAN

Yellow tick LUNCH DISEDIAKAN

Yellow tick DINNER DISEDIAKAN

1 Seat – RM697

1 Seat – RM499

2 Seat – RM798

3 Seat – RM999

Ini adalah jaminan saya

Anda datanglah belajar 1 hari bersama saya. Belajar dengan hati terbuka dan fikiran yang ikhlas untuk membangun ekonomi diri, keluarga dan ummah.
Dan jika anda rasa seminar ini bosan, tidak memberi input, membuang masa, atau apa sahaja alasan anda, saya akan pulangkan semula semua 100% perbelanjaan yang anda keluarkan. 
Selepas seminar, hanya perlu beritahu team kami yang bertugas tentang feedback seminar, kami akan pulangkan pelaburan anda serta merta.
Kenapa saya yakin? Kerana saya tahu, jika anda hadir dan buat, anda akan keluar dari belenggu masalah perniagaan (online) yang lembab ini. Yakin!

“Ingat, BERTINDAK adalah lebih baik dari BERFIKIR 1000 TAHUN!”

NOTA : Sila lengkapkan orang tempahan di bawah.

Hotline Funnel Evo

09 7607601 ( Pejabat )
018 2226550 ( Faizal )
013 9200106 ( Azreen )
   

SEMINAR FunnelEvo @ 2017 | SIFOO International Sdn Bhd | www.fahdighazali.com
Important: You have to work hard to earn money. Most of the students here they have good products to sell (eg. clothes, cosmetics, services etc). This program doesn’t promise you to be rich. You have to invest in advertising to make sales in your business. You also have a risk of not making any result at all. We teach how to start a business from zero based on our real experience in doing many businesses. From doing research to make the sales to serve the customers. It’s NOT magic. We also have money back guarantee in case this program is not suitable for you. The risk is on our side. We are proud of having more than 2,700 students now without having a single refund. This program is also endorsed by Forbes 30 under 30 candidate. Please check our disclaimer below for more details.
Disclaimer: Funnel Evo Earnings Disclaimer: We don’t believe in “get rich” programs – only in hard work, adding value and creating a cutting-edge space that helps people build a business that brings fulfilment, freedom and income they desire. Our programs are intended to help you share your message with a wider audience and to make a difference in the world while growing your business. As stipulated by law, we can not and do not make any guarantees about your ability to get results or earn any money with our ideas, information, tools or strategies. We’re here to shed light unto a path that is for the chosen ones. It’s not for the weak of heart or the frail of spirit. It’s for the strong and the wise and the inspired. It’s for those who follow their soul’s calling. No apologies. No regrets. So we are here to help you achieve that, but it’s up to YOU to take action. Agreed? We just want to help by giving great content, direction and strategies that move you forward. All products and services by our company are for educational and informational purposes only. Nothing on this page, any of our websites, or any of our content or curriculum is a promise or guarantee of results or future earnings, and we do not offer any legal, medical, tax or other professional advice. Any financial numbers referenced here, or on any of our sites, are illustrative of concepts only and should not be considered average earnings, exact earnings, or promises for actual or future performance. Making decisions based on any information presented in our products, events, services, or web site, should be done only with the knowledge that you could experience significant losses, or make no money at all. Use caution and seek the advice of qualified professionals when attempting any lifestyle change or business or financial endeavor. Check with your accountant, lawyer or professional advisor, before acting on this or any information. You alone are responsible and accountable for your decisions, actions and results in life, and by your registration here you agree not to attempt to hold us liable for your decisions, actions or results, at any time, under any circumstance. We share this with you since transparency and integrity are important to us and we hold ourselves (and you) accountable to these claims. Thanks for checking in. Until next time, dream big, embrace growth and change, and allow your passion to fuel your life.