"Khas Untuk Anda PEMILIK BISNES Yang Dah Ada Pasukan Marketing Sendiri..!"

Nak Kami Bantu Anda Untuk “Bedah Siasat” Apa Punca Kos Pemasaran Yang Dilabur Asyik ‘Melebur’? Malah Tak Pernah Capai Target ROI Yang Ditetapkan..

Dan Lepas Ni… Anda Tak Perlu Pening Lagi Soal Kekurangan Leads, Jualan Menyusut Mahupun Untung Yang Makin Menipis!

Jom! Tempah Slot Untuk Dapatkan Sesi Konsultasi Secara PERCUMA Dengan Kami Sekarang!

Apa Solusi Yang Anda Bakal Dapat Melalui Sesi Ini?

Fasa Post-Mortem

Untuk permulaan, kami akan bantu untuk kenalpasti terlebih dahulu dimana & apakah punca sebenar masalah marketing anda.

Cadangan Solusi

Selepas dah jelas dengan punca masalah yang perlu dibaiki, kami akan cadangkan kepada anda beberapa solusi mudah yang anda boleh lakukan dengan segera

Action Plan

Kami juga akan bantu anda untuk menyusun atur gerak kerja.. Apakah perkara yang perlu diutamakan satu-persatu.

Dan Lebih Best, Sesi Konsultasi Ini Adalah..;

100% Percuma!

Secara Online

Masa yang fleksibel

Siapa Yang Bakal Bantu Anda?

Zakimi Nawi

Performance Marketing Manager

Beliau mempunyai pengalaman dalam menguruskan pelbagai kempen pemasaran Digital sejak 2017 yang melibatkan platform seperti Facebook Ads, Instagram Ads, TikTok Ads.

Beliau juga sering kali dijemput sebagai speaker/trainer untuk berkongsi ilmu digital marketing & melatih usahawan dibawah agensi seperti INSKEN, MARA & RISDA.

Kemahiran beliau adalah membuat market research, merangka kempen pemasaran, sales funnel, analisis data iklan & optimization.

Hasbillah Hosshan

Senior Manager of Corporate Department

Beliau berpengalaman selama lapan tahun dalam bidang Pengurusan, Pemasaran dan Jualan dalam sektor korporat terutama agensi kerajaan, swasta dan GLC.

Beliau mempunyai sijil TTT (Train The Trainer) yang disahkan oleh HRDF dan telah menghasilkan jualan ratusan ribu ringgit dalam tempoh yang singkat dengan strategi “Juara Jualan”

Beliau bertanggungjawab memberi khidmat nasihat kepada agensi syarikat swasta dalam merangka latihan modal insan, strategi kempen pemasaran dan jualan serta memberi khidmat konsultasi kepada Pengurusan Tertinggi agar misi dan visi mereka tercapai.

Siti Aishah Abdul Latif

Customer Relation Executive

Siti Aishah merupakan graduan Universiti Teknologi MARA dalam jurusan Event Management. Beliau mula membuat jualan pada tahun 2017 di Universiti dengan menjual booth vendor.

Melalui pengalaman tersebut, beliau yang pernah berkerja di sebuah syarikat event management diberi kepercayaan untuk menganjurkan sebuah festival makanan dengan menghasilkan jualan sehingga 6 angka.

Atas kejayaan tersebut, beliau menyertai Funnel Evo supaya dapat membantu lebih ramai orang terutama dalam jualan dan customer service.

Sehingga hari ini, beliau telah membantu ramai usahawan dan kakitangan syarikat untuk mendalami strategi ilmu jualan dan cutomer service.

Berminat Untuk Dapatkan Sesi Ini?

Jom daftar & booking slot anda melalui borang dibawah sekarang!

Slot terhad untuk 50 orang sahaja!

Perlukan Bantuan?

Klik butang dibawah untuk terus ke PM team kami ;

FunnelEvo merupakan salah satu jenama di bawah Sifoo International Sdn Bhd. Funnel Evo telah ditubuhkan pada tahun 2013 dan sehingga kini kami komited untuk membantu ramai usahawan dalam digital marketing.

Sifoo International Sdn Bhd (1130110-D)

Copyright © 2022 FunnelEvo.com. All Rights Reserved

Isikan Maklumat Untuk Anda Hadir Ke Digital Business Award 2021 Ini

Sila Pastikan Maklumat Anda Adalah SAH & TEPAT

Dapatkan Sementara PERCUMA!

(Terhad Untuk 300 Orang Sahaja!)

Isikan maklumat SAH anda dibawah sekarang;