Homepage

[rev_slider alias=”KMX1″]

Download E-Book Case Study RM100k!

Masukkan Nama & Email Untuk Dapatkan

Tips Online Marketing Terbaru

FunnelEvo, adalah sebuah jenama di bawah SIFOO International Sdn Bhd. Ia dimulakan pada tahun 2016 oleh Tuan Fahdi Ghazali. Beliau berpengalaman luas dalam bidang perniagaan atas talian sejak tahun 2008. 

FunnelEvo dibina untuk menyediakan platform usahawan untuk menimba ilmu berkaitan internet marketing dan juga memberi khidmat nasihat kepada syarikat untuk menggunakan platform digital sebagai medium pengiklanan. 

Untuk rekod, setakat hari ini, sudah hampir 100,000 mendapat manafaat & dapat belajar tentang internet marketing melalui sesi seminar live dan webinar, anjuran FunnelEvo. 

Paling menarik, FunnelEvo sudah membantu ramai usahawan meningkatkan pendapatan jualan dari 6 ke 7  angka. 

Fahdi Ghazali, Pengasas FunnelEvo

1

Terbukti Berkesan!

Pelajari asas pemasaran dan jualan di internet yang menyeluruh meliputi Facebook Marketing, Google Marketing, Database Marketing (Email & Messenger) dan cara membina serta menggunakan website untuk memajukan perniagaan online

2

Seminar FunnelEvo

Hampir 10,000 peserta telah hadir ke seminar yang dianjurkan oleh FunnelEvo & telah aplikasikan cara ‘Integrated Online Marketing’

3

Teknik Marketing Terkini & Berkesan!

Semua perkongsian yang diberikan adalah berdasarkan kajian terkini dan ‘proven evergreen’ untuk membantu para usahawan memajukan perniagaan di internet.

FunnelEvo & Fahdi Ghazali Di Media Sosial

Facebook adalah platform terkuat untuk branding FunnelEvo. FunnelEvo menggunapakai Fanpage FunnelEvo sendiri dan Fanpage FahdiGhazali

Platform Instagram menjadi platform untuk FunnelEvo mendekati target market berumur 30 tahun ke bawah

Channel Youtube adalah salah satu platform kegemaran FunnelEvo untuk menyampaikan ilmu dan teknik terkini untuk online marketing.

Blo​​​​g ​​​​Fun​​​​nelEvo

Funnel Evo merupakan salah satu jenama di bawah Sifoo International Sdn Bhd. Funnel Evo telah ditubuhkan pada tahun 2013 dan sehingga kini kami komited untuk membantu ramai usahawan dalam digital marketing.

Sifoo International Sdn Bhd (1130110-D)

Suite 65-1, 2 & M, Jalan PJU 5/21, Encorp Strand, Kota Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor.

Connect  With Us

Copyright 2017, FunnelEvo.com | SIFOO International Sdn Bhd

อั่งเปาโจ๊กเกอร์ufabet

Isikan Maklumat Untuk Anda Hadir Ke Digital Business Award 2021 Ini

Sila Pastikan Maklumat Anda Adalah SAH & TEPAT

Dapatkan Sementara PERCUMA!

(Terhad Untuk 300 Orang Sahaja!)

Isikan maklumat SAH anda dibawah sekarang;