Masalah Anda Adalah :
"Team Stuck"

Ini situasi yang anda hadapi sekarang ini :

PENYELESAIANNYA?

1) Bina Exit Plan

Apa juga strategi yang berjaya anda gunakan dulu buat sales anda naik. Anda dah tak boleh guna strategi sama pada masa sekarang.

Fasa ini anda sedang membinan bisnes. Kejayaan anda bukan diukur pada pandainya anda. Tapi pada tim. Kalau tim hebat jualan anda akan naik.

Ini yang ramai tak faham menyebabkan mereka stuck. Pada fasa ini anda kena mula ada sistem bisnes yang bersistematik supaya bisnes tak perlu lagi bergantung harap pada anda. Anda boleh exit dan bisnes boleh bergerak tanpa anda.

2) Bina A-Team Dalam Pasukan

Untuk anda keluar dari fasa ni dan bisnes grow. Anda tak boleh lagi hanya ada staff atau ejen. Anda kena mula ada leader  atau A-Team.

Orang yang bukan sahaja boleh buat kerja. Tapi boleh memikir, merancang dan melaksana untuk bangunkan bisnes anda. Anda juga perlu mula bina organisasi lengkap dalam syarikat yang merangkumi 3 peranan utama :

1) Orang yang bawa masuk duit

2) Orang yang urus duit dalam bisnes

3) Orang yang urus operasi bisnes

3) Leadership Bina Bisnes

Fasa ini fasa yang penting sebab bisnes anda akan mula melibatkan kerja berpasukan. Kerja anda bukan lagi berurusan dengan pelanggan semata-mata.

Anda mula kena belajar jadi pemimpin yang boleh memotivasi dan ‘drive’ kumpulan untuk capai matlamat bisnes. Skill komunikasi penting supaya orang suka kerjasama dengan anda bukan sahaja anda dan tim.

Tapi anda kembangkan bisnes dengan cari partner yang boleh uruskan bisnes anda dan mereka suka pada anda.

Fasa ini yang paling kritikal. Silap percaturan apa yang anda bina akan musnah. Nak tak kalau saya offer pada anda bimbingan selama setahun direct dari saya untuk growkan bisnes anda supaya anda tak buat salah dan bakar duit buat keputusan yang merugikan dalam bisnes.

Nak bimbingan secara direct dari saya selama setahun :

อั่งเปาโจ๊กเกอร์ufabet

Isikan Maklumat Untuk Anda Hadir Ke Digital Business Award 2021 Ini

Sila Pastikan Maklumat Anda Adalah SAH & TEPAT

Dapatkan Sementara PERCUMA!

(Terhad Untuk 300 Orang Sahaja!)

Isikan maklumat SAH anda dibawah sekarang;