Masalah Anda Adalah :
"Rezeki Stuck"

Ini situasi yang anda hadapi sekarang ini :

PENYELESAIANNYA?

1) Kenal Apa Tujuan Anda

Sebelum and amula apa-apa bisnes atau walaupun anda dah bermula. Benda paling penting adalah anda kena tahu kenapa anda buat apa yang anda buat.

Apa tujuannya. Benar kalau anda ada impian nak bagi yang terbaik pada yang tersayang atau nak selesaikan apa juga masalah anda hadapi. Tapi yang lebih penting anda kena tahu ‘greater purpose’ atau tujuan hidup yang lebih besar. 

Kerana hal kehidupan dan bisnes tak boleh wujud sebagai perkara yang terpisah. Dia mesti satu. Bila awal niat tujuan anda jelas. Anda akan rasai magik. Apa yang anda buat akan jadi mudah rezeki akan jadi lancar!

2) Bisnes Yang Sesuai Dengan Anda

Ramai orang yang berada di fasa ini akan buat apa juga bisnes hanya kerana duit. Anda tak lihat potensi, minat yang anda ada dalam memilih bisnes yang sesuai untuk anda.


Hujungnya anda akan tak happy dan bila ada halangan anda akan cepat give up. Bila anda tak happy rezeki akan susah nak masuk sebab anda sendiri tak percaya dengan apa yang anda buat. Ada konflik dalam diri.

3) Ilmu Yang Sesuai

Dalam keadaan anda sekarang ilmu itu penting. Tapi apa yang lebih penting ilmu yang anda perlu belajar sekarang adalah ilmu yang sesuai pada keadaan sekarang.

Anda sepatutnya focus pada ilmu berkaitan marketing, sales dan rezeki supaya anda boleh naikkan jualan anda. Ilmu lain penting tapi penting pada waktu dan ketikanya nanti. Bukan sekarang. Jika tidak anda akan terperangkap dalam kolam ilmu.

Untuk anda kenal potensi diri anda dan fahami ilmu jemput rezeki. Saya nak bagi pada anda training PERCUMA. Dalam training ini anda akan belajar bagaimana nak kuasai diri, tahu potensi diri dan jemput rezeki.
อั่งเปาโจ๊กเกอร์ufabet

Isikan Maklumat Untuk Anda Hadir Ke Digital Business Award 2021 Ini

Sila Pastikan Maklumat Anda Adalah SAH & TEPAT

Dapatkan Sementara PERCUMA!

(Terhad Untuk 300 Orang Sahaja!)

Isikan maklumat SAH anda dibawah sekarang;