Masalah Anda Adalah :
"Marketing Stuck"

Ini situasi yang anda hadapi sekarang ini :

PENYELESAIANNYA?

1) Buat Online Marketing Sepantas Mungkin Sebelum Bisnes Anda Musnah!

Kalau anda belum buat online. Anda berdosa besar! Kalau anda dah buat. Baca point seterusnya.

Tahun 2020 adalah tahun mencabar buat semua. Siapa yang tak berada di online bisnes akan mati ditelan keadaan. Sebenarnya sebelum pandemik lagi ramai pakar ekonomi meramalkan bisnes yang berkonsep kedai dah tak relevan pada masa akan datang.

Situasi Covid 19 ini takde siapa yang jangka akan berlaku. Kedai terpaksa tutup & bisnes gulung tikar walaupun dah beroperasi puluhan tahun. Tapi sebenarnya Covid 19 ini mempercepatkan apa yang memang dah diramalkan.

Sebab itu kalau anda masih guna marketing offline. Mohon bertaubat! Onlinekan bisnes anda sekarang.. Pelanggan anda menanti anda. Kalau anda masih tak nak berubah. Anda akan diubah!

2) Online Database Marketing

Berniaga dah lama tapi masih tak simpan database? Buat jualan tapi asyik bergantung pada iklan semata-mata. Tak buat iklan sales pun takde? Bahaya tu!

Dengan kos iklan yang makin naik, ketidaktentuan facebook dan kalau buat free cost anda kena kerap post sampaikan anda tak boleh buat keja lain yang lebih ‘high impak’ untuk grow bisnes. Kalau anda hanya berharap platform ‘orang lain’ atau cara free cost marketing anda berada dalam bahaya. 

Anda kena mula membuat online marketing menggunakan database $ paid advertising seperti facebook, instagram atau google.

Supaya jualan anda lebih stabil & bila ada database anda tak perlu harapkan lagi iklan. Boleh buat duit berkali-kali tapi lebur kos iklan. Untung pun tinggi.

3) Omnichannel Marketing

Anda buat marketing tapi masih mengharapkan facebook semata-mata? Bagaimana kalau facebook tutup..atau biasanya jadi sekat account anda. Banned IG shop anda. Bisnes anda akan hilang serta merta. Jadi ini apa yang anda boleh buat.

Jangan bergantung pada satu channel. Mula bina channel lain supaya anda dapatkan kurangkan risiko. Tapi mula dengan cara yang strategik dan smart tanpa perlu guna banyak tenaga.

Jadi wajib ubah sekarang marketing cara lama anda. Dengan buat marketing cara baru dan kami ada training PERCUMA nak bagi pada anda untuk bantu ada. Training ini 100% FREE 100% ONLINE supaya anda boleh bina kempen marketing & sales yang berkesan, sistematik dan cara baru untuk letupkan sales anda :

อั่งเปาโจ๊กเกอร์ufabet

Isikan Maklumat Untuk Anda Hadir Ke Digital Business Award 2021 Ini

Sila Pastikan Maklumat Anda Adalah SAH & TEPAT

Dapatkan Sementara PERCUMA!

(Terhad Untuk 300 Orang Sahaja!)

Isikan maklumat SAH anda dibawah sekarang;