Pendaftaran Kini Dibuka! Dan Tiket Hanya Terhad Untuk 300 Founder Terawal Sahaja!

Hari
Jam
Minit
Saat

PERHATIAN : Founder dan pemilik bisnes! Sampai bila nak jalankan bisnes tapi kurang nampak hasil dan dapat jualan tak seperti yang anda idamkan? Pastinya rasa kecewa bukan?

Buat Julung Kalinya…
Kami Bakal Bongkarkan Kepada Anda Rahsia Untuk MENANG BESAR Dalam Bisnes, Kuasai Market Dengan Mudah, dan Strategi Membina ‘Dream Team’! 

Persoalannya.. Adakah anda serius nak tahu? Dan sanggup dibimbing untuk jadi yang terbaik?

AMARAN! Kelas ini HANYA SESUAI sekiranya anda adalah FOUNDER yang ;
Jika anda lulus & layak dengan syarat ini, pastikan klik butang dibawah sekarang untuk mendaftar!

TUNGGU DULU! Anda Seorang Founder Yang Sedang Berdepan Dengan Situasi Ini?

Jika YA, inilah masanya untuk anda bertindak untuk cari jalan PENYELESAIAN!

Memperkenalkan...

AMAZING FOUNDER
The Secret Key Of Business Growth

29 September 2022

Bentley Music Mutiara Damansara, Selangor

8 AM - 5 PM

Dan Inilah 3 KUNCI UTAMA Yang Bakal Didedahkan Kepada Anda Sewaktu Kelas Nanti..

KEY #1 : Autopilot

Anda akan dikenalkan dengan potensi dan tools penting untuk pecutan jualan dan bisnes yang berkembang pantas. Bagaimana bisnes anda boleh terus bergerak walaupun tanpa anda perlu monitor 24-jam.

KEY #2 : Leadership

Anda akan didedahkan dengan proses bagaimana untuk MENANG dalam bisnes. Bagaimana untuk Bina Team Super Hebat , ‘hiring’ yang tepat dan bagaimana untuk memilih ‘Key Leader’ yang bakal berjuang untuk bisnes anda.

KEY #3 : Sustainability

Anda akan tahu langkah-langkah penting dalam pengurusan kewangan dalam perniagaan, bagaimana untuk susun atur strategi bisnes dengan baik dan bagaimana caranya untuk bisnes anda terus berkembang disaat bisnes lain terus berada dalam tahap ‘survival’

Namun kami terpaksa MEMOHON MAAF & BERTERUS TERANG..

Kelas ini memang bukan untuk semua orang! Bukan untuk ejen/dropship atau anda yang baru mulakan bisnes, apatah lagi belum ada bisnes..

Sebab kami risau modul yang disampaikan tidak sesuai & tidak 'praktikal' untuk anda apply kepada bisnes..

Namun sekiranya anda adalah FOUNDER bisnes yang menepati dengan syarat & kelayakan kami tetapkan, maka kelas ini adalah untuk anda!

Gabungan 3 Speaker Yang Akan Berkongsi Dengan Anda..

Fahdi Ghazali - Chairman FunnelEvo

Beliau merupakan merupakan pengasas kepada SIFOO International Sdn Bhd. Mula aktif dalam pemasaran menggunakan internet sejak tahun 2008 sehinggalah sekarang. Pada permulaan perniagaan beliau bermula hanya dari rumah sahaja, pada tahun 2013, beliau mula menubuhkan syarikat sendiri yang 100% memfokuskan memasar produk dan servis di platform digital.

Alhamdulillah tahun demi tahun apabila perniagaan beliau semakin maju ,ramai yang mengajukan soalan kepada beliau dan bermula dari situ beliau mula buat kelas untuk membantu dan memberi bimbingan kepada pemilik bisnes sama ada bisnes kecil atau pun besar. Beliau juga merupakan penulis buku bertajuk : Sales Funnel Evolution.

Shariffudin Sahedan - CEO FunnelEvo

Shariffudin Sahedan merupakan Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) Sifoo International Sdn Bhd. Beliau berpengalaman sembilan (9) tahun dalam bidang Pengurusan, Motivasi, Kepimpinan dan Komunikasi.

Beliau banyak membantu kakitangan dan pengurusan tertinggi dalam memberi latihan pembangunan modal insan, kepimpinan, taktik perlaksanaan dan pengurusan bisnes kepada IKS (Industri Kecil Sederhana), Syarikat Swasta, GLC (Governement Link Companies) dan juga Agensi Kerajaan.

Kunci kepakaran beliau adalah ‘Sustainability’ dalam perniagaan. Beliau pakar dalam pengurusan kewangan dalam perniagaan, menyusun atur strategi bisnes dengan baik dan bagaimana untuk pastikan bisnes terus berkembang.

Shafiq Supenah - CEO & Founder EjenPro

Mohd Shafiq Supenah merupakan Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) EjenPro. Beliau mula aktif dalam sistem jualan melalui sistem agen sejak tahun 2007 sehinggalah sekarang. Mula berniaga dari zaman universiti, beliau pernah mempunyai rangkaian agen seramai 5000 orang dibawah perniagaan beliau.

Terkini beliau fokus dalam seminar pembanggunan ejen bersistem. Sejak awal tahun 2021 beliau mula fokus kepada seminar untuk membina ejen dan membantu pemilik bisnes untuk meningkatkan jualan dengan cara yang betul.

Dibawah bimbingannya ada lebih 30 usahawan yang kini buat jualan ratusan ribu hingga juataan ringgit sebulan yang dibimbing secara dekat di dalam bimbingan yang digelar sebagai High Level Coaching.

Dan Dibawah Ini Merupakan Founder-Founder Yang Dah Mengalami Perubahan Luar Biasa Dalam Bisnes Mereka Selepas Dah Belajar..

“Alhamdulillah, Dalam Masa 2 Minggu Je Sales Cecah RM500,000!”

- Nurlihi Masrah, Purity Holding -

“Start daripada bulan Januari sampai Mac tahun ni sales RM0 sebab China lockdown dan barang yang nak order terpaksa ditangguh. Dah mati kutu dah fikir nak buat macam mana lagi?

Tapi, lepas China dah mula pulih daripada lockdown. Saya ada contact beberapa orang database saya dan tawarkan produk yang tengah demand sekarang. Alhamdulillah, dalam masa 2 minggu je sales cecah RM500K”.

“Bersama Dengan 4 Orang Team Yang Bagus, Saya Dapat Hasilkan RM300,000 Sebulan.. Alhamdulillah!”

- Ustaz Syamim, Menjual Pelbagai Produk di Online -

“Dulu staf saya, mereka lah yang buat sales, copywriting pun mereka pun mereka buat. Semua buat. Tapi lepas dah hire outsource punya marketer. Team sales memang boleh fokus 100% closing daripada database yang ada.

Alhamdulillah, dengan team sales seramai 4 orang yang handle beratus database setiap hari, dalam masa 2 minggu pertama bulan Mac sales cecah RM300K, double up daripada bulan sebelum ni..”

“Saya Boleh Jana Sales RM150,000 Dalam Masa 2 Minggu Walaupun Supplier Putus Akibat Covid19..”

- Puan Sya, Founder Shadanisha -

“Sepatutnya saya start project raya untuk butik start bulan Mac, tapi bila kain yang saya order tak boleh masuk Malaysia, memang project baju raya saya terpaksa cancel.

Alhamdulillah, berkat coaching dengan Tuan Fahdi. Saya tukar bisnes modal baru dibawah jenama Mak Anja pula. Dari situ, saya contact personal Database sedia ada dan tawarkan untuk jadi ejen kepada produk Mak Anje. Alhamdulillah, sales melonjak sehingga RM150K dalam masa 2 minggu je!”

“Elektrik Rumah Pernah Dipotong, Rumah 2 Kali Hampir Dilelong, Kini Bangkit Hasilkan Sales RM200,000 Sebulan”

- Tuan Mior

“Dulu buka gerai tepi jalan je. Sales kadang tak sampai RM1000 sebulan. Sampai satu masa terpaksa tutup bisnes dan tinggal sehelai sepinggang je bersama isteri dan anak-anak.

Alhamdulillah, berkat silaturrahim dengan kawan lama, dihadiahkan satu kedai kek untuk meneruskan kelangsungan kehidupan. Daripada satu kedai kek, sekarang dah ada 2 kedai kek. In sha Allah, akan ditambah lagi pada masa akan datang.”

”Dulu Pernah Jual Kuih Untuk Buka Bisnes. Kini Jana Sales RM 1.5 Juta Sebulan!”

- Asyikin Johari

Ingatkan dah jadi bos ni boleh hidup senang lenang, tapi makin banyak masalah yang timbul.

Selepas kenal dengan Tuan Fahdi Ghazali, beliau ambil keputusan untuk join Elite Circle FunnelEvo. Banyak yang Puan Ekin belajar daripada cara nak hire pekerja, tubuhkan department dan juga bina leadership dalam kalangan staff.

Dulu hire orang main tangkap muat, sekarang sekarang hire orang yang berkelayakan untuk handle department dan hasilnya memang bagus.

Jadi Berapa Harga Tiket Untuk Kelas Ini?

SPECIAL OFFER!

AKSES 1 + 1 ..!

Ini bermaksud, setiap 1 pembelian tiket yang anda lakukan, anda sebenarnya mendapat akses untuk hadir ke kelas ini untuk 2 orang..

Jadi ini merupakan peluang terbaik untuk anda hadir belajar, dan grow bersama-sama business partner atau sahabat dalam industri yang sama.

BONUS PERCUMA UNTUK TIKET VVIP!

SALES KIT - Kitab Formula Cipta Ayat Closing Yang Memukau Pelanggan (Bernilai RM199)

Antara kandungan dalam kitab ini adalah ;

AWAS! Seat Sangat Terhad!

Kelas ini hanya dibuka kepada 300 orang founder terawal sahaja..

Jadi jangan berlengah lagi! Sila pilih pakej tiket anda dibawah…

VVIP

RM349
RM 299
/2pax
  •  

GENERAL

RM99
RM 49
/2PAX
  •  

Nak Bayar Secara Manual Atau Berkumpulan?

Tiada masalah.. Klik sahaja butang dibawah untuk team kami bantu di Whatsapp..

100% MONEY BACK GUARANTEE

Kenapa kami yakin? Kerana kami tahu, jika anda hadir dan belajar bersungguh-sungguh, anda akan keluar dari belenggu kehidupan & kerjaya yang ‘stuck’!

Belajar dengan hati terbuka dan fikiran yang ikhlas untuk membangun ekonomi diri & keluarga. 100% pelaburan yang anda keluarkan, selepas tamat sesi pembelajaran, hanya perlu beritahu team kami yang bertugas tentang feedback anda, kami akan pulangkan pelaburan anda serta merta.

FunnelEvo merupakan salah satu jenama di bawah Sifoo International Sdn Bhd. FunnelEvo telah ditubuhkan pada tahun 2013 dan sehingga kini kami komited untuk membantu ramai usahawan dalam digital marketing.

Sifoo International Sdn Bhd (1130110-D)

Copyright © 2022 FunnelEvo.com. All Rights Reserved

อั่งเปาโจ๊กเกอร์ufabet

Isikan Maklumat Untuk Anda Hadir Ke Digital Business Award 2021 Ini

Sila Pastikan Maklumat Anda Adalah SAH & TEPAT

Dapatkan Sementara PERCUMA!

(Terhad Untuk 300 Orang Sahaja!)

Isikan maklumat SAH anda dibawah sekarang;