Bisnes Stuck? Nak Grow-kan Bisnes ke Next Level?

Rahsia Bagaimana Bina Bisnes Yang Menghasilkan Jualan Padu, Konsisten & Bisnes Yang Bersistematik Tanpa Perlu Hadap Lagi Masalah Sales Sendu, Cashflow Tercekik & Staff Keluar Masuk Tiap-tiap bulan!

Ini adalah Sebuah Program Untuk Anda Usahawan Yang Dah Bengang Dengan Nasib Bisnes Anda, Penat langgar dinding & Anda Yang Nak Grow ke next level dengan bimbingan secara direct Tuan Fahdi Ghazali!

AS SEEN ON

Kejap! Adakah Anda Ada Masalah Dibawah :

“Jika Jawapannya “YA” ,  Adakah Anda Ready Nak berubah & growkan bisnes anda to the next level? Ini realiti bisnes yang anda perlu tahu sekarang”

"Tahun 2020 Adalah Tahun Yang Mencabar..Banyak Kedai tutup, bisnes Gulung tikar"

Jenama yang satu ketika dahulu gah sekarang dah takde lagi..Sekelip mata!

Lebih parah kalau pendiri bisnes sendiri tak nak berubah dan masih kekal dengan cara lama. Lingkup!

Sebab tu saya percaya…”Kalau anda tak nak berubah anda akan diubah”

Dari dulu saya dah jangka fenomena ini akan berlaku tapi tak sangka dia jadi lebih cepat dari yang saya sangkakan..pandemik ini hanya mempercepatkan lagi keadaan!

Banyak lagi yang cabaran mendatang dan yang akan paling terkesan teruk adalah bisnes kecil yang tak nak berubah..

Pandemik Ini Hanya Permulaan,
Banyak Lagi cabaran yang mendatang..

Antara yang paling terkesan teruk dengan pandemik ni adalah anda yang ada kedai fizikal.

Ini yang dipanggil Business 1.0, sales hanya harapkan jualan di kedai. Kejap ada kejap take macam biskut.

Disebabkan Pandemik baru-baru ini, ramai pemilik Business 1.0 mula sedar kepentingan online, dan ramai mula beralih ke dunia online.

Tapi ada juga usahawan yang lambat dan taknak berubah, mereka akan mula tenggelam dengan persaingan yang makin dahsyat dan kejam.

Pelanggan akan mula melupakan mereka dan mula lari kepada pesaing.

Business 2.0 pula ialah bisnes yang berjaya pindah ke dunia online dan buat jualan di online, tapi tak mereka tak ada sistem. Sales ada tapi tak kosisten. Sales ada tapi mendatar takde progress. Semua masih buat sendiri. Untung bisnes tak nampak walaupun dah lama berniaga.

Mereka sentiasa “struggle” untuk cari pelanggan baru, bersaing dengan strategi “buang harga”, dan sentiasa berharap “nasib” .

Nampak macam ok tapi tak ok sebenarnya, yang tengah hadap je faham & kalau dibiarkan berterusan sales akan drop & bisnes akan terkubur selama-lamanya.

Saya percaya ini juga masalah yang anda hadapi….

Ini-lah sebab kenapa anda perlu bina 'Bisnes Cara Baharu'...

"Business 3.0"

Ini baru lah dipanggil ‘real bisnes’. Bisnes yang bersistem.  Sales konsisten walaupun anda takde. Ada krisis ekonomi pun tak dah tak risau sebab anda ada database pelanggan. Ada team yang tahu peranan kerja masing-masing. Duit masuk dalam syarikat pun nampak! Ada grow dan ini lah impian anda masa awal buat bisnes…

Kebebasan Masa...kebebasan Kewangan...

Untuk anda capai kebebasan masa dan kewangan, anda perlu bina bisnes bersistematik dengan sistem “Business 3.0”. Ini apa yang anda akan buat..

Anda Akan..

  • Gunakan online marketing di pelbagai platform Facebook, Instagram, Youtube, Google dan macam-macam lagi. Anda tak bergantung kepada hanya satu platform sahaja. Facebook bungkus anda bungkus!

  • Gunakan teknik ‘Database Marketing’ dalam marketing. Anda tak mengharap jualan dari iklan semata-mata. Takde iklan takde jualan. Walau apa juga krisis yang berlaku anda mampu survive sebab anda ada database. Dan anda boleh dapat jualan berulang-ulang kali.

  • Ada sistem pengurusan duit & syarikat serta team yang sistematik. Syarikat anda akan grow. Sales banyak masuk dan team operasi boleh sokong. Duit yang masuk tak bocor dan anda akan membina bisnes yang menjadi legasi boleh diwarisi oleh keturunan anda.

Yang Paling Penting Anda Buat Semua Ini Dengan Bimbingan Tuan Fahdi Ghazali...

Hi saya Fahdi Ghazali,

Saya merupakan pengasas kepada jenama FunnelEvo yang telah melatih puluhan ribu usahawan.

Saya komited membantu usahawan khususnya SME untuk menaikkan jualan bisnes mereka melalui digital marketing.

Alhamdulillah, melalui FunnelEvo, saya dan team telah berjaya melahirkan ramai usahawan berjaya, dan ratusan dari mereka telah pun mencapai status jutawan.

Liputan-liputan Media

Sepanjang bergiat aktif dalam industri, saya dan team FunnelEvo banyak menerima liputan media, tak kira dalam TV, surat khabar, mahupun majalah.

Kami juga telah dianugerahkan beberapa anugerah yang berprestij dalam Malaysia seperti 100 Most Influential Young Entrepreneurs dan juga 100 SME Awards bawah kategori “Fast Moving Company Awards”

Yelah.. Dalam tiga tahun berkembang sampai macamni. Siapa sangka?

Circle saya juga semakin berkualiti, dan sekarang saya lebih banyak bergaul dengan orang-orang hebat dan terkenal dalam bidang masing-masing.

Berkongsi dalam rancangan Malaysia Hari Ini (MHI), TV3

Berkongsi dalam rancangan Selamat Pagi Malaysia (SPM), TV1

Bersama Dato’ Seri Dr. Zulkifli Mohamad Al-Bakri, Mufti Wilayah Persekutuan

Keratan Akhbar

Keratan akhbar Harian Metro

Keratan akhbar Kosmo

Bersama Pak Wan, Menteri Pembangunan Usahawan

Bersama Dato’ Siti Nurhaliza di 100 Most Influential Young Entrepreneurs

Bersama Shuib di 100 Most Influential Young Entrepreneurs

Bersama Awal Ashaari di 100 Most Influential Young Entrepreneurs

Bersama Kokom di rumah terbuka FunnelEvo

Bersama Syahmi Sazli di Seminar Digital Marketing, Kota Bharu

Bersama Gary Vaynerchuk 

Bersama Peng Joon 

bagaimana Saya Nak Dapat Bimbingan 'Direct' Dari Tuan Fahdi Ghazali?

Untuk dapat bimbingan secara ‘direct’ dari Tuan Fahdi Ghazali, anda perlu memenuhi beberapa kriteria.

Program ini bukan untuk semua orang tapi program wajib bagi anda yang dah penat langgar dinding & anda yang benar-benar komited nak grow bisnes. Paling penting sekali anda yang mental tak mudah koyak!

Kerana dalam program ini anda akan diminta buat perkara yang di luar kebiasaan anda. Keluar dari comfort zone untuk pastikan bisnes anda grow ke next level.

Persoalannya adakah anda dah bersedia? Sejauh mana anda faham kepentingan adanya mentor untuk growkan bisnes anda!

Anda Pernah Dengar Kisah Sultan Muhammad Al-Fateh Menawan Konstantinopol?

Ramai yang pernah dengar tapi ramai tak tahu disebalik kejayaan Sultan Muhammad Al-Fateh ada seorang guru yang hebat membimbingnya dari kecil..

Gurunya adalah Syaikh Aaq Syamsuddin.

Selain dari mengajarkan kepada Al-Fatih pelbagai ilmu, dari ilmu strategi perang hinggalah ke ilmu falak, sejarah dan matematik.

Guru inilah yang selalu bawa Al-Fatih ke Selat Bosphorus sejak kecil dan dia lah yang selalu tanamkan keyakinan kepada Al-Fatih.

“Engkaulah Yang Akan Menakluk Kota Konstantinopol”

Terbukti tepat. Pada umur 22 tahun, Al-Fatih menakluk Konstantinopol setelah ribuan cubaan selama ratusan tahun semua nya gagal. Tapi Al-Fatih berjaya.

Apa yang kita boleh belajar disini?

Kejayaan kita diukur bukan berapa banyak kita tahu. Tapi sejauh mana keyakinan kita dalam buat keputusan dalam bisnes..

Persoalannya siapakah guru anda yang akan sentiasa push anda?Bimbing anda dari buat keputusan yang silap..

Itu-lah sebab kenapa program coaching bersama Tuan Fahdi Ghazali diwujudkan dan dinamakan…

MEMPERKENALKAN..

APA ITU HIGH LEVEL COACHING?

High Level Coaching adalah sebuah program eksklusif dan intensif coaching bersama Tuan Fahdi Ghazali. Dalam program ini, anda akan dibimbing oleh Tuan Fahdi selama 1 tahun.

Dalam program ini, anda akan dibimbing dalam semua aspek penting pembangunkan syarikat merangkumi :

  • Bagaimana nak kenal potensi diri? Bagaimana nak temui kebahagiaan dalam bisnes yang anda buat dan bisnes yang memberi makna pada hidup anda & masyarakat?
  • Bagaimana nak bawa hala tuju yang terbaik untuk bisnes supaya boleh sustain dan survive walaupun dalam keadaan krisis ekonomi. Anda juga akan belajar apakah bisnes model yang terbaik & bagaimana nak bina bisnes model yang bersifat long term.
  • Bagaimana merangka kempen pemasaran dan jualan yang tepat di online supaya anda hasilkan jualan konsisten dan untung yang tinggi.
  • Bagaimana nak membangunkan tim? Ejen atau staff..
  • Bagaimana nak jadi pemimpin yang baik? Boleh pimpin kumpulan untuk bangunkan organisasi syarikat,
  • Bagaimana nak uruskan syarikat dengan effisien supaya syarikat mempunyai cash reserve yang kuat.
  • Anda juga akan mendapat ‘circle’ yang positif dan mempunyai impian yang sama, frekuensi yang sama supaya boleh menyokong anda untuk lebih berjaya.

APA YANG ANDA AKAN DAPAT MELALUI PROGRAM HIGH LEVEL COACHING?

High Level Coaching (HLC) adalah program tertinggi yang ditawarkan oleh Funnel Evo yang merangkumi keseluruhan program di Funnel Evo. HLC  dibahagi kepada 2 pakej. Yang paling tinggi adalah program President diikuti program kedua adalah Mastermind. (Rujuk signature program dibawah)

Selain daripada mendapat coaching bersama Tuan Fahdi Ghazali. Anda yang terpilih ke HLC sama ada President atau Mastermind akan mendapat Full Access ke semua program Funnel Evo selama 1 Tahun. (Rujuk terma & syarat dibawah)

Bagi anda yang berminat untuk join program President, anda perlu memenuhi beberapa kriteria dan ada sesi interview dilakukan sebelum anda diterima masuk. Dalam program ini anda akan mendapat direct 1-on-1 Coaching bersama Tuan Fahdi Ghazali selama setahun selain dari akses ke program-program dibawah Funnel Evo untuk 2 kuota (diri anda & team anda).

Untuk program Mastermind, program ini diwujudkan sebagai program persediaan ke President sekiranya anda belum layak untuk join President. Dalam program ini anda akan mendapat group coaching bersama Tuan Fahdi Ghazali selama setahun  dan anda juga akan mendapat  akses penuh ke program-program dibawah Funnel Evo untuk 1 kuota (diri anda sahaja).

Dibawah ini, anda boleh lihat apa yang anda akan dapat sekiranya anda memilih untuk sertai salah satu dari program ini:

President adalah sebuah program 1-on-1 bersama Tuan Fahdi Ghazali selama 1 tahun. Dalam program ini anda akan dapat :

  1. Exclusive Business Trip with Tuan Fahdi Ghazali (3 sessions) bernilai RM 60,000

  2. 1 On 1 Private Business Coaching (8 sessions) bernilai RM 80,000

  3. High Networth Circle Coaching (1 Year Access) bernilai RM 72,000

  4. Anda juga akan dapat kesemua program (seperti tertera dibawah) di bawah Funnel Evo untuk Full Access selama 1 tahun untuk 2 seat (anda boleh bawa pasangan anda atau tim anda)

    • 2 Unlimited Access to Digital Marketing Mastery (1 Year Access) bernilai RM 9,985
    • 2 Unlimited Access to Full Access Funnel Hacker (1 Year Access) bernilai RM 15,994
    • 2 Unlimited Access to Intensive Business Mastery (1 Year Access) bernilai RM 14,991
    • 2 Unlimited Access to Team Revolution (1 Year Access) bernilai RM 11,991
    • 2 Unlimited Access to Millionaire Speaker (1 Year Access) bernilai RM 5,991
    • 2 Premium Access for Integrated Digital Marketing Online Course for 12 Months bernilai RM 1,788
    • 2 Premium Access for Advanced Ejen System Online Course for 12 months bernilai RM 1,788
    • 2 Premium Access for Advance Database Power Online Course for 12 months bernilai RM 1,788
    • 2 Premium Access for Pre Evolusi Online Course for 12 months bernilai RM 598

Mastermind adalah sebuah program group coaching bersama Tuan Fahdi Ghazali selama 1 tahun. Ini adalah program Pra-President untuk sediakan anda ke next level sebelum join President. Dalam program ini anda akan dapat :

  1. High Networth Circle Coaching (1 Year Access) bernilai RM 72,000
  2. Anda juga akan dapat kesemua program (seperti tertera dibawah) di bawah Funnel Evo untuk Full Access selama 1 tahun.
    • Unlimited Access to Digital Marketing Mastery (1 Year Access) bernilai RM 4,993
    • Unlimited Access to Full Access Funnel Hacker (1 Year Access) bernilai RM 7,997
    • Unlimited Access to Intensive Business Mastery (1 Year Access) bernilai RM 7,495
    • Unlimited Access to Team Revolution (1 Year Access) bernilai RM 5,995
    • Unlimited Access to Millionaire Speaker (1 Year Access) bernilai RM 2,995
    • Premium Access for Integrated Digital Marketing Online Course for 12 Months bernilai RM 894
    • Premium Access for Advanced Ejen System Online Course for 12 months bernilai RM 997
    • Premium Access for Advance Database Power Online Course for 12 months bernilai RM 997
    • Premium Access for Pre Evolusi Online Course for 12 months bernilai RM 299

BUSINESS TRIP BERSAMA TUAN FAHDI GHAZALI

Business Trip bersama Tuan Fahdi Ghazali Di Langkawi, Kedah

Business Trip bersama Tuan Fahdi Ghazali Di Jakarta, Indonesia

Business Trip bersama Tuan Fahdi Ghazali Di Semporna, Sabah.

Business Trip bersama Tuan Fahdi Ghazali Di Langkawi, Kedah.

ROADMAP 5 TAHUN HIGH LEVEL COACHING

Sebagai komitmen kami dalam menjayakan anda yang join HLC. Kami sangat mengambil serius tentang perkembangan bisnes anda. Program ini bukan untuk orang yang berfikiran kecil dan berbisnes sekadar mengisi masa lapang.

Jika anda ambil keputusan untuk sertai program ini, anda akan berada dalam golongan “high performers” yang sentiasa berfikiran jauh, positif, dan sentiasa terbuka untuk “dibasuh” dengan strategi dan ilmu-ilmu baru.

Anda takkan rasa selesa berada di dalam program High Level Coaching ini. Setiap kali target anda dicapai, akan ada target baru untuk anda kejar. Kerana kami percaya, rasa selesa adalah faktor utama yang membunuh bisnes ramai usahawan.

Jika anda rasa anda belum layak dan belum bersedia, tak mengapa. Tapi, jika anda rasa High Level Coaching ini adalah untuk anda, kami akan bantu anda capai “milestone” dibawah bersama-sama:

ANTARA RESULT YANG DIHASILKAN

“Alhamdulillah, Dalam Masa 2 Minggu Je Sales Cecah RM500,000!”

- Nurlihi Masrah, Purity Holding -

“Start daripada bulan Januari sampai Mac tahun ni sales RM0 sebab China lockdown dan barang yang nak order terpaksa ditangguh. Dah mati kutu dah fikir nak buat macam mana lagi?

Tapi, lepas China dah mula pulih daripada lockdown. Saya ada contact beberapa orang database saya dan tawarkan produk yang tengah demand sekarang. Alhamdulillah, dalam masa 2 minggu je sales cecah RM500K”.
“Dengan Database, Saya Boleh Jana Sales RM150,000 Dalam Masa 2 Minggu Walaupun Supplier Putus Akibat Covid19..”

- Puan Sya, Founder Shadanisha -

“Sepatutnya saya start project raya untuk butik start bulan Mac, tapi bila kain yang saya order tak boleh masuk Malaysia, memang project baju raya saya terpaksa cancel.

Alhamdulillah, berkat coaching dengan Tuan Fahdi. Saya tukar bisnes modal baru dibawah jenama Mak Anja pula. Dari situ, saya contact personal Database sedia ada dan tawarkan untuk jadi ejen kepada produk Mak Anje. Alhamdulillah, sales melonjak sehingga RM150K dalam masa 2 minggu je!

Dengan 4 Orang Team Yang Urus Database Dengan Baik, Saya Dapat Hasilkan RM300,000 Sebulan.. Alhamdulillah!”

- Ustaz Syamim, Menjual Pelbagai Produk di Online -

Dulu staf sales saya lah yang buat sales, copywriting pun mereka pun mereka buat. Semua buat. Tapi lepas dah hire outsource punya marketer. Team sales memang boleh fokus 100% closing daripada database yang ada.

Alhamdulillah, dengan team sales seramai 4 orang yang handle beratus database setiap hari, dalam masa 2 minggu pertama bulan Mac sales cecah RM300K, double up daripada bulan sebelum ni..”

PENDAPAT STUDENT KAMI

“Kita perlukan mentor untuk melalui jalan-jalan yang penuh liku ini, supaya kita shortcut terus ke puncak kejayaan”

Jazira Jamil – Pengasas Fefet (President)

“Sebagai business owner bukan duit semata-mata yang kita cari, tapi banyak lagi benda yang lebih penting kita patut fikirkan”

Abang Lola – Pengasas Lola Mango (President)

“Bila memulakan sesuatu buat sampai habis, buat bersungguh-sungguh, buat bukan sebab orang suruh tapi ikhlas dari hati sendiri

Nazrin Ismail – Pengasas Buddy Backpackers (President)

Tuan Fahdi tak sembunyi ilmu yang dia tahu, saya pernah pergi kelas sifu lain dia orang sembunyi ilmu”

Dr. Zubaidah Hakam – Cosmoglam Clinic (Mastermind)

Sangat berbaloi sebab sesi ni macam saya ‘one to one’ dengan Tuan Fahdi, rasa lebih dekat berbanding kelas yang ramai”

Shahril Razli – Pengasas Laundry Station (Mastermind)

Mastermind boleh fokus lebih & banyak soalan yang terpendam dapat dijawab & puas hati dapat selesaikan masalah bisnes saya

Nazrin Rasdi – Health & Beauty (Mastermind)

ADAKAH ANDA LAYAK SERTAI HIGH LEVEL COACHING?

  • Untuk sertai program Mastermind, tiada sebarang kelayakan diperlukan. Kami hanya perlukan anda yang komited nak ubah bisnes dan hidup anda.
  • Tetapi untuk menyertai program President, ada kriteria yang anda perlu penuhi dibawah :

Kriteria #1

Anda perlu mempunyai jualan bulanan minima RM30,000 sebulan untuk 3 bulan kebelakang dari tarikh permohonan.

Kriteria #2

Anda perlu bersifat terbuka untuk kongsikan segala kejayaan dan masalah bisnes anda kepada Tuan Fahdi Ghazali.

Kriteria #3

Anda perlu ada niat membina bisnes bukan sahaja untuk kepentingan peribadi tapi untuk kebaikan masyarakat yang lain.

Kriteria #4

Elite Circle adalah bukan tempat untuk rekrut & mencari pelanggan. Tujuan President ditubuhkan atas satu tujuan iaitu membina komuniti yang membantu dalam menyokong kejayaan anda. 

Kriteria #5

Perlu sedia ditegur dan dibimbing untuk kebaikan bisnes anda. Dan sanggup berubah untuk keluar dari zon selesa.

MACAM MANA NAK SERTAI HIGH LEVEL COACHING?

STEP 1:

Klik butang “MOHON SEKARANG” dibawah dan isi borang permohonan ke High Level Coaching.

———————————————-

STEP 2:

Untuk President, sekiranya anda memenuhi kriteria anda akan dihubungi untuk sesi penerangan. Selepas sesi penerangan anda perlu membuat pembayaran deposit terlebih dahulu untuk join ke President.

Untuk Mastermind tiada kriteria diperlukan tetapi team kami akan hubungi untuk sesi penerangan. Setelah selesai dan setuju, anda perlu buat pembayaran untuk join ke Mastermind.

Anda boleh membuat bayaran penuh atau ansuran dan maklumat lanjut anda boleh dapat dari team kami dalam sesi penerangan.

———————————————-

STEP 3:

Selepas pembayaran deposit dibuat bagi anda yang nak join President, team kami akan menghubungi anda untuk maklumkan tarikh temu duga bagi President.

———————————————-

STEP 4:

Selepas anda di temu duga, pihak kami akan memaklumkan sama anda di terima atau tidak.

———————————————-

STEP 5:

Sekiranya permohonan anda tidak berjaya anda akan dimasukkan ke dalam program Mastermind. Tetapi, sekiranya berjaya anda akan terus ke program President.

———————————————-

STEP 6:

Baki pembayaran akan dimaklumkan kepada anda oleh team kami. Anda boleh buat bayaran secara bayaran penuh atau ansuran. Team kami akan bantu berkenaan payment plan kedua-dua program.

Pilih

PAKEJ

Bayaran Deposit

  •  

Pakej

ELITE CIRCLE

RM 3000
Deposit
  •  

Bayaran Deposit

  •  

PAKEJ

MASTERMIND

RM 1500
Deposit
  •  

Perlukan Bantuan?

Hubungi mana-mana nombor dibawah untuk sebarang pertanyaan ;

Scroll to Top