[Adakah anda rasakan.. Kekayaan dan rezeki anda susah? Dah bosan hidup dalam keadaan biasa-biasa? Nak jadi luar biasa? ]

Rahsia Bagaimana Anda Mahu Hidup Kaya & Bahagia Tahun 2020 Tanpa Perlu Rasa Down & Sedih Lagi Tentang Duit & Rezeki Yang Tak Pernah Cukup, Rasa ‘Down’ Bila Kerja Dan Bisnes Tak Jadi, Runsing Tentang Masa Depan Yang Malap!

Hampir 25 tahun yang lepas.. Saya kehilangan abah saya dalam satu kemalangan jalan raya. Kejadian itu berlaku betul-betul di hadapan mata saya. Ketika itu, saya berada di hadapan rumah, sedang menunggu abah pulang dari kerja.

Bila diberitahu oleh nenek, abah terlibat kemalangan, saya menangis. Walaupun ketika itu baru sekolah rendah, saya amat faham, yang abah sudah tidak ada.

Saya menangis semahunya. Saya berlari masuk rumah dan mengunci pintu bilik air.

“Ya Allah… Jangan ambil abah ya Allah”

Itulah ayat yang saya ucapkan berkali-kali.

Namun, takdir itu bukan milik kita untuk mengubahnya.

Malam itu, abah dikebumikan.

“Kenapa letak abah dalam tanah?”

Tanya adik-adik yang masih kecil. Saya kelu lidah. Saya seorang yang faham abah sudah mati.

“Ibu Manusia Paling Tenang”

Ibu saya, adalah manusia paling tabah. Saya masih ingat, petang abah kemalangan, ibu masih belum balik dari kerja.

Bayangkan, sampai sahaja ke rumah, penat memandu hampir 40km dari tempat kerja, diberitahu suami tercinta meninggal dunia. Allah sahaja yang tahu perasaan ketika itu.

Jelas di fikiran saya, ibu ketika itu duduk di satu bucu rumah. Sugul.

Begitulah kehidupan kami bermula. Tanpa ayah ketika umur saya 7 tahun.

Ibu pun bekerja kerajaan yang kadang-kadang tidak cukup pun untuk menampung belaja kami anak beranak.

Siang ibu bekerja, dari pagi ke petang, memandu lebih 80km sehari.

Malam-malam, makanan paling awesome kami adik beradik adalah nasi goreng yang ibu masakkan bila balik dari kerja. Kami tak pernah makan di luar.

Tidur hanya beralaskan lantai di rumah kayu peninggalan abah.

“Duit Yuran Sekolah Basah & Sejuk!”

Pernah satu ketika, saya nak ke sekolah, awal tahun. Ketika itu, saya perlu membayar yuran sekolah.

Ketika saya nak turun dari rumah, mak saya hulurkan duit beberapa ratus.

“Eh, kenapa duit basah dan sejuk ma?”

Saya bertanya kepada ibu saya. Duit yang ibu berikan ketika itu basah lenjun! Macam baru disiram air sejuk.

“Ma letak duit ni dalam peti ais. Dalam ais! Kalau ma simpan dalam bank atau tempat senang nak ambil, nanti ma akan terguna. Jadi ma simpan dalam peti ais, dalam air batu supaya susah ma nak guna!”.

Saya pernah bertanya kepada ibu saya..

“Ma, kenapa ma sentiasa senyum. Tak pernah nampak ma sedih walaupun banyak susah dari senang. Duit pun tak ada”

Jawapan ibu saya ringkas. Tapi menyentap hati saya.

“Ma tak ada duit, tapi ma ada Allah.

Disitu… saya belajar. KEKAYAAN itu penting. Tapi rasa tenang dan BAHAGIA ITU YANG SUKAR DICARI.

Ibu saya adalah GURU pertama yang mengajar RAHSIA sentiasa rasa BAHAGIA saat diuji.

Nak tahu rasa bahagia, rasa cukup setiap masa? Rahsia tarik rezeki?

Teruskan pembacaan…

“Mula Berniaga Dan Rugi Besar!”

Bila tengok Galaxy Note 10 baru launching.. Teringat saya 1 kisah masa sy susah dulu ketika bisnes jatuh.

Saya ingat, berniaga akan membolehkan kita jadi kaya. Berniaga akan buatkan kita menarik duit lebih cepat. Tapi saya silap… bila formula kaya dan bahagia itu saya
belajar dari guru dan ilmu yang salah.

2008 saya mula berniaga. Tapi biasalah, berniaga bukan bermakna kita buat semua jadi.

Saya dulu pernah satu ketika, semasa saya jatuh teruk dalam bisnes, satu sen pun tak ada dalam poket. Apatah lagi dalam wallet atau bank.

Ada ketika… bank dah call banyak kali sebab kereta tak boleh bayar. Saya terpaksa jual Galaxy Note saya. Masa tu Note 1. Itu je yang saya ada last untuk di “gadai”. Lepas tu dah kering! Dah habis dah. Tapi… yelah. Tu untuk bayaran 1 bulan. Kalau tak kereta kena tarik! Bulan depan fikir lagi cara untuk hidup…

Siapa pernah ada pengalaman macam ni? Gadai apa ada untuk survive hidup. Kais pagi makan pagi, kais malam makan pagi esok!

Bayangkan dulu Note 1, sekarang dah Note 10! Dekat 9-10 tahun dah kejadian ni.

Begitulah,

Duit ni… Ada ‘hantu’. Semua orang nak. Baik bisnes kecil dan bisnes besar. Kerja dengan orang. Tua, muda. Miskin, kaya. Tak kisah.

Betul?

Tapi…pernah jumpa tak kenapa ada orang mudah-mudah dapat, ada orang susah sgt nak dapat duit. Stress pun ada.

Alhamdulillah, saya dah lalu satu fasa saya “kenal sangat” dengan duit ni. Saya kenal rapat sampai nak “SERU” dia datang mcm petik jari je. (Bayangkan Thanos dalam cerita Avangers petik jari. Macam tu lah gayanya)

Dari zero kepada berjuta.

Duit atau KEKAYAAN adalah sesuatu yang orang kejar.

Alhamdulillah… dari pengalaman saya bekerja, berniaga, jatuh, bangun saya belajar cara untuk MENARIK KEKAYAAN DAN REZEKI.

insyaAllah.. sangat senang jika kita tahu caranya.

Disebabkan itu, saya mahu share kan semua perkara tentang kaya dan bahagia dalam program EVOLUSI!

“Kalau Telefon Pun Evolusi, Kenapa Tidak Kita? ”

Jika iPhone, dari iphone pertama sampailah sekarang, sudah berevolusi 11 kali. (Sekarang sudah iphone 11), Software ios juga begitu. Dari interface yang tidak lawa, ia bertukar menjadi begitu canggih dan menjadi kegilaan ramai.

Begitu juga dengan perkara-perkara lain. Semua berevolusi.

Jika semua perkara berevolusi, kenapa tidak kita? Kenapa kita masih di takuk yang sama. Cuba lihat diri anda sendiri. Adakah anda rasa tiada perubahan pada diri atau perubahan yang berlaku amat perlahan?

Hampir 3 tahun saya dan team FunnelEvo adakah seminar-seminar seluruh Malaysia, dah sudah ada hampir 15,000 orang sudah hadir ke training kami, saya dapati 1 perkara yang benar-benar merunsingkan saya.

InsyaALLAH target saya tahun depan adalah untuk melahirkan 100 orang jutawan baru, 1000 orang dapat sales 6 angka setahun. Cuma, ada satu perkara yang jika tidak diperbetulkan, akan menyebabkan ia tidak tercapai.

Apa masalah ramai orang pada hari ini?

Ilmu kita ada, guru kita boleh dapat.. Cuma, apa lagi rahsia yang perlu dibuka kuncinya untuk kita peroleh apa yang kita nak dalam hidup?

Saya percaya, apple, amazon, berevolusi dari hanya syarikat kecil kepada nilai trillion US dollar apabila berjaya membuka kunci khazanah ini. Begitu juga Alibaba, Samsung, Huawei dan lain-lain. Semua bermula kecil, tapi lihatlah mereka sekarang.

Jika kita tahu kunci ini… Saya yakin, ramai yang akan ber ‘EVOLUSI’. Senang-senang boleh menarik kekayaan datang. Duit berlari masuk ke dalam akaun bank tanpa bersusah payah kita cari. Boleh dapat rezeki yang tidak disangka-sangka. Itu lagi powerful!

EVOLUSI ini juga akan menyebabkan kita rasa ‘BAHAGIA’ walaupun saat diuji. Kita akan sentiasa tersenyum tatkala kita ada masalah besar.

Setuju tak, kita didunia majoriti mencari 2 perkara, ‘KAYA’ dan “BAHAGIA”. Nak belajar tak cara untuk capai perasaan kaya dan bahagia?

Memperkenalkan program…

Integrated Marketing Expert #1 in Malaysia

Apa Yang Anda Akan Belajar ?
“Rahsia menarik kekayaan dan unlimited rezeki!”
Rahsia keluar dari masalah diri dan rasa bahagia, gembira.
Formula mengenal siapa diri dan potensi diri.

Saya tidak boleh share ilmu ini kepada ramai orang. Saya hanya nak share ilmu ini kepada 200 orang sahaja yang terpilih.

Saya berdoa agar yang terpilih adalah orang yang benar-benar akan dapat kesan dari ilmu Allah ini.

Saya juga ada ada 2 pilihan. Sama ada menjual tiket dengan harga murah atau sedikit mahal.

Tetapi.. Selepas saya fikirkan, saya perlu menjualnya sedikit mahal, supaya mereka yang benar-benar layak sahaja boleh belajar.

Tapi saya tahu, mereka yang benar-benar nak dapatkan ilmu ini pasti akan berusaha untuk dapatkannya.

Jadi, Berapa Harga Untuk Kelas Ini ?

Buat masa yang terhad, saya tawarkan Kelas Evolusi Hidup pada harga yang tidak masuk akal…

Cepat Book seat anda sebelum tawaran tamat

SEORANG

"Super Early Bird"
RM299
RM 199 Tawaran Hanya Sah Sehingga 10 malam ini
  •  
Days
Hours
Minutes
Seconds

Sebelum Tawaran terhad hanya tinggal 15 seat sahaja

3 ORANG

"Super Early Bird"
RM897
RM 149 Tawaran Hanya Sah Sehingga 10 malam ini
  •  

Apa yang anda akan dapat?

-Tempat duduk belakang
-Buku Funnel Evo
-Buku apa ntah
-Baju ke?

Days
Hours
Minutes
Seconds

Sebelum Tawaran terhad hanya tinggal 15 seat sahaja

10 ORANG

"Super Early Bird"
RM2990
RM 999 Tawaran Hanya Sah Sehingga 10 malam ini
  •  

Apa yang anda akan dapat?

-Tempat duduk belakang
-Buku Funnel Evo
-Buku apa ntah
-Baju ke?

Days
Hours
Minutes
Seconds

Sebelum Tawaran terhad hanya tinggal 15 seat sahaja

AMARAN!

This offer is exclusive to a small group group of people – once we hit 3,000 Pro Members we are increasing the price

0
Total Ticket Tinggal

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal. It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using.

100% MONEY BACK GURANTEE

Kenapa kami yakin? Kerana kami tahu, jika anda hadir dan buat, anda akan keluar dari belenggu masalah perniagaan (online) yang lembab ini. Yakin! Belajar dengan hati terbuka dan fikiran yang ikhlas untuk membangun ekonomi diri, keluarga dan ummah. 100% perbelanjaan yang anda keluarkan, selepas seminar, hanya perlu beritahu team kami yang bertugas tentang feedback seminar, kami akan pulangkan pelaburan anda serta merta.

Perlukan Bantuan? Hubungi +603123456789

You have to work hard to earn money. Most of the students here they have good products to sell (eg. clothes, cosmetics, services etc). This program doesn’t promise you to be rich. You have to invest in advertising to make sales in your business. You also have a risk of not making any result at all. We teach how to start a business from zero based on our real experience in doing many businesses. From doing research to make the sales to serve the customers. It’s NOT magic. We also have money back guarantee in case this program is not suitable for you. The risk is on our side. We are proud of having more than 5,000 students now without having a single refund.

Disclaimer: Funnel Evo Earnings Disclaimer: We don’t believe in “get rich” programs – only in hard work, adding value and creating a cutting-edge space that helps people build a business that brings fulfilment, freedom and income they desire. Our programs are intended to help you share your message with a wider audience and to make a difference in the world while growing your business. As stipulated by law, we can not and do not make any guarantees about your ability to get results or earn any money with our ideas, information, tools or strategies. We’re here to shed light unto a path that is for the chosen ones. It’s not for the weak of heart or the frail of spirit. It’s for the strong and the wise and the inspired. It’s for those who follow their soul’s calling. No apologies. No regrets. So we are here to help you achieve that, but it’s up to YOU to take action. Agreed? We just want to help by giving great content, direction and strategies that move you forward. All products and services by our company are for educational and informational purposes only. Nothing on this page, any of our websites, or any of our content or curriculum is a promise or guarantee of results or future earnings, and we do not offer any legal, medical, tax or other professional advice. Any financial numbers referenced here, or on any of our sites, are illustrative of concepts only and should not be considered average earnings, exact earnings, or promises for actual or future performance. Making decisions based on any information presented in our products, events, services, or web site, should be done only with the knowledge that you could experience significant losses, or make no money at all. Use caution and seek the advice of qualified professionals when attempting any lifestyle change or business or financial endeavor. Check with your accountant, lawyer or professional advisor, before acting on this or any information. You alone are responsible and accountable for your decisions, actions and results in life, and by your registration here you agree not to attempt to hold us liable for your decisions, actions or results, at any time, under any circumstance. We share this with you since transparency and integrity are important to us and we hold ourselves (and you) accountable to these claims. Thanks for checking in. Until next time, dream big, embrace growth and change, and allow your passion to fuel your life.

© 2018 All rights Reserved. Funnelevo

อั่งเปาโจ๊กเกอร์ufabet

Isikan Maklumat Untuk Anda Hadir Ke Digital Business Award 2021 Ini

Sila Pastikan Maklumat Anda Adalah SAH & TEPAT

Dapatkan Sementara PERCUMA!

(Terhad Untuk 300 Orang Sahaja!)

Isikan maklumat SAH anda dibawah sekarang;