Adakah anda rasakan.. Kekayaan dan rezeki anda susah? Dah bosan hidup dalam keadaan biasa-biasa? Nak jadi luar biasa?

Rahsia Bagaimana Anda Mahu Hidup Kaya & Bahagia Tahun 2020 Tanpa Perlu Rasa Down & Sedih Lagi Tentang Duit & Rezeki Yang Tak Pernah Cukup, Rasa ‘Down’ Bila Kerja Dan Bisnes Tak Jadi, Runsing Tentang Masa Depan Yang Malap!

Pssst.... Saya nak Tanya ni

Adakah Anda Rasakan Masalah-Masalah Berikut Sedang Melanda Diri Anda?

“Jika Jawapannya “YA” ,  Anda berada di tempat yang betul! Disini insyaALLAH ada jawapan yang anda cari”

Saya Kehilangan Ayah Pada Usia 7 Tahun... Dan Ibu Mengajar Saya Bagaimana Untuk Bahagia Saat Diuji

Hampir 25 tahun yang lepas.. Saya kehilangan abah saya dalam satu kemalangan jalan raya. Kejadian itu berlaku betul-betul di hadapan mata saya. Ketika itu, saya berada di hadapan rumah, sedang menunggu abah pulang dari kerja.

Bila diberitahu oleh nenek, abah terlibat kemalangan, saya menangis. Walaupun ketika itu baru sekolah rendah, saya amat faham, yang abah sudah tidak ada.

Saya menangis semahunya. Saya berlari masuk rumah dan mengunci pintu bilik air.

“Ya Allah… Jangan ambil abah ya Allah”

Itulah ayat yang saya ucapkan berkali-kali.

Namun, takdir itu bukan milik kita untuk mengubahnya.

Malam itu, abah dikebumikan.

“Ibu Manusia Paling Tenang”

Ibu saya, adalah manusia paling tabah. Saya masih ingat, petang abah kemalangan, ibu masih belum balik dari kerja.

Bayangkan, sampai sahaja ke rumah, penat memandu hampir 40km dari tempat kerja, diberitahu suami tercinta meninggal dunia. Allah sahaja yang tahu perasaan ketika itu.

Jelas di fikiran saya, ibu ketika itu duduk di satu bucu rumah. Sugul.

Begitulah kehidupan kami bermula. Tanpa ayah ketika umur saya 7 tahun.

Ibu pun bekerja kerajaan yang kadang-kadang tidak cukup pun untuk menampung belaja kami anak beranak.

Siang ibu bekerja, dari pagi ke petang, memandu lebih 80km sehari.

Malam-malam, makanan paling awesome kami adik beradik adalah nasi goreng yang ibu masakkan bila balik dari kerja. Kami tak pernah makan di luar.

Tidur hanya beralaskan lantai di rumah kayu peninggalan abah.

“Duit Yuran Sekolah Basah & Sejuk!”

Pernah satu ketika, saya nak ke sekolah, awal tahun. Ketika itu, saya perlu membayar yuran sekolah.

Ketika saya nak turun dari rumah, mak saya hulurkan duit beberapa ratus.

“Eh, kenapa duit basah dan sejuk ma?”

Saya bertanya kepada ibu saya. Duit yang ibu berikan ketika itu basah lenjun! Macam baru disiram air sejuk.

“Ma letak duit ni dalam peti ais. Dalam ais! Kalau ma simpan dalam bank atau tempat senang nak ambil, nanti ma akan terguna. Jadi ma simpan dalam peti ais, dalam air batu supaya susah ma nak guna!”.

Saya pernah bertanya kepada ibu saya..

“Ma, kenapa ma sentiasa senyum. Tak pernah nampak ma sedih walaupun banyak susah dari senang. Duit pun tak ada”

Jawapan ibu saya ringkas. Tapi menyentap hati saya. Itulah ‘Rahsia’ sebenar bagaimana manusia yang diuji dengan teruk pun, pasti akan rasa bahagia, cukup rezeki, tenang. 

Rahsia ini, jika dikongsi dengan orang lain, pasti akan ramai yang merasai manisnya rezeki yang datang dari sumber tidak disangka, hati yang tenang. 

Disitu… saya belajar. KEKAYAAN itu penting. Tapi rasa tenang dan BAHAGIA ITU YANG SUKAR DICARI.

Ibu saya adalah GURU pertama yang mengajar RAHSIA sentiasa rasa BAHAGIA saat diuji.

Nak tahu rasa bahagia, rasa cukup setiap masa? Rahsia tarik rezeki?

Teruskan pembacaan…

"Sebab Tak Ada Duit 1 Sen Pun Dalam Bank, Beg Duit, Saya Terpaksa Jual Telefon Sebab Nak Bayar Kereta"

Bila tengok Galaxy Note 10 baru launching.. Teringat saya 1 kisah masa sy susah dulu ketika bisnes jatuh.

Saya ingat, berniaga akan membolehkan kita jadi kaya. Berniaga akan buatkan kita menarik duit lebih cepat. Tapi saya silap… bila formula kaya dan bahagia itu saya
belajar dari guru dan ilmu yang salah.

2008 saya mula berniaga. Tapi biasalah, berniaga bukan bermakna kita buat semua jadi.

Saya dulu pernah satu ketika, semasa saya jatuh teruk dalam bisnes, satu sen pun tak ada dalam poket. Apatah lagi dalam wallet atau bank.

Ada ketika… bank dah call banyak kali sebab kereta tak boleh bayar. Saya terpaksa jual Galaxy Note saya. Masa tu Note 1. Itu je yang saya ada last untuk di “gadai”. Lepas tu dah kering! Dah habis dah. Tapi… yelah. Tu untuk bayaran 1 bulan. Kalau tak kereta kena tarik! Bulan depan fikir lagi cara untuk hidup…

Siapa pernah ada pengalaman macam ni? Gadai apa ada untuk survive hidup. Kais pagi makan pagi, kais malam makan pagi esok!

Bayangkan dulu Note 1, sekarang dah Note 10! Dekat 9-10 tahun dah kejadian ni.

Begitulah,

Duit ni… Ada ‘hantu’. Semua orang nak. Baik bisnes kecil dan bisnes besar. Kerja dengan orang. Tua, muda. Miskin, kaya. Tak kisah.

Betul?

Tapi…pernah jumpa tak kenapa ada orang mudah-mudah dapat, ada orang susah sgt nak dapat duit. Stress pun ada.

“Belajar Cara Menarik Kekayaan & Rezeki Dengan Cara Paling Mudah”

Alhamdulillah, saya dah lalu satu fasa saya “kenal sangat” dengan duit ni. Saya kenal rapat sampai nak “SERU” dia datang mcm petik jari je. (Bayangkan Thanos dalam cerita Avangers petik jari. Macam tu lah gayanya)

Dari zero kepada berjuta.

Duit atau KEKAYAAN adalah sesuatu yang orang kejar.

Alhamdulillah… dari pengalaman saya bekerja, berniaga, jatuh, bangun saya belajar cara untuk MENARIK REZEKI & KEKAYAAN.

insyaAllah.. sangat senang jika kita tahu caranya.

Disebabkan itu, saya mahu share kan semua perkara tentang kaya dan bahagia dalam program EVOLUSI!

Memperkenalkan...

EVOLUSI!

Apa Itu Seminar Evolusi?

Evolusi adalah satu seminar yang lain dari yang lain. Ia adalah tempat untuk kita mencari jawapan untuk masalah REZEKI yang sukar, dan bagaimana untuk mendapat KEKAYAAN & KEBAHAGIAAN di dunia tanpa perlu bersusah payah. 

Rahsia ini adalah rahsia yang disimpan kemas oleh mereka yang tahu rahsia bukan mencari rezeki, tetapi jemput rezeki. 

Di Seminar EVOLUSI, anda akan belajar BEREVOLUSI CARA FIKIR, dari mencari rezeki dan kebahagiaan, kepada menjemput rezeki dan bahagia. 

Dalam Seminar Evolusi, Saya Akan Bongkarkan rahsia 'menjemput' rezeki, Kekayaan & Kebahagiaan!

Semut & Rezeki. Apa Persamaannya?

Bayangkan, jika saya menyuruh anda mencari semut sekarang, di tempat anda sedang membaca tulisan ini. Sudah pasti sukar. Semut itu kecil, duduk di tempat yang anda sendiri tidak ketahui. Tapi percayalah, semut-semut itu ada. Dan bukan 1, tetapi banyak! 

Jika anda bersedia untuk mencari sekali pun, sudah tentu sukar, susah! Pening sebab anda tak tahu di mana mereka ‘bersembunyi’. Kalau cari pun, buang masa! Setuju? 

Kalau kita bijak, letaklah gula di satu sudut. Tabur sahaja gula. Insya-Allah sang semut akan datang dengan sendiri tanpa perlu kita bersusah payah. 

Begitulah.. mencari itu susah. Menjemput itu mudah.  Menjemput sang semut itu lebih mudah dari mencarinya. 

Begitu juga rezeki. Ramai orang akan stress, serabut apabila mereka mencari rezeki. Rezeki itu sudah ada tersedia untuk kita. Cuma, kaedah dan FORMULA mana kita mahu mendapatkannya. Susah atau senang? Cari atau jemput? 

Itulah rahsia yang akan didedahkan dalam seminar EVOLUSI. Bagaimana untuk menjemput REZEKI, KEKAYAAN dan BAHAGIA. 

Itulah yang kita sebagai manusia mahukan. Setuju?

 

3 Perkara Yang Anda Akan Pelajari Dalam Evolusi

Berapa Harga Untuk EVOLUSI?

Tiket saya buka hanya untuk 200 orang sahaja. Dan…Saya ada 2 pilihan. Sama Ada Tawarkan Harga Sangat Murah Atau dengan harga sedikit mahal

Saya tidak boleh share ilmu ini kepada ramai orang. Saya hanya nak share ilmu ini kepada 200 orang sahaja yang terpilih. 

Saya berdoa agar yang terpilih adalah orang yang benar-benar akan dapat kesan dari ilmu Allah ini.

Saya juga ada ada 2 pilihan. Sama ada menjual tiket dengan harga murah atau sedikit mahal.

Jika harganya murah, saya boleh beri kepada sangat ramai manusia untuk belajar. Tetapi saya akan beri sedikit sahaja perhatian kepada peserta. Tetapi, jika saya letakkan harga sedikit mahal, saya boleh betul-betul beri masa saya untuk share kepada yang benar-benar nak berubah. Bukan main-main 

Tetapi.. Selepas saya fikirkan, saya perlu menjualnya sedikit mahal, supaya mereka yang benar-benar layak sahaja boleh belajar.

Tapi saya tahu, mereka yang benar-benar nak dapatkan ilmu ini pasti akan berusaha untuk dapatkannya. Jika anda orangnya, kita pasti akan jumpa!

Jika Impian Untuk Berjaya Dalam Hidup Anda Besar, Harga, tempat, masa bukan penghalang! Betul?

Tempat : Dewan Seminar FunnelEvo Academy, Kota Damansara Selangor

Tarikh : 26 Oktober 2019

Masa  : 9.00 pagi – 5 Petang

LIMITED oFFER: hanya 200 tempat sahaja untuk EVOLUSI dibuka. jika seat full, jangan merayu, saya tidak akan buka lagi selamanya..

Daftar Seorang

Untuk 200 Orang Pertama Sahaja!
RM299
RM 199 *Jimat RM100!"
  •  
Days
Hours
Minutes
Seconds
Maaf! Dah Terlambat! Tiket Sudah Sold Out! Tunggu Announcement Jika Kami Buka Balik. (Kalau Buka Baliklah...)

Sebelum Tawaran terhad. SIapa cepat dia dapat!

Daftar
3 orang

Untuk 200 Orang Pertama Sahaja!
RM879
RM 499 *Hanya RM166 Setiap Orang"
  •  
Days
Hours
Minutes
Seconds
Maaf! Dah Terlambat! Tiket Sudah Sold Out! Tunggu Announcement Jika Kami Buka Balik. (Kalau Buka Baliklah...)

Sebelum Tawaran terhad. SIapa cepat dia dapat!

Daftar
10 orang

Untuk 200 Orang Pertama Sahaja!
RM2990
RM 999 *Hanya RM99 Setiap Orang
  •  
Days
Hours
Minutes
Seconds
Maaf! Dah Terlambat! Tiket Sudah Sold Out! Tunggu Announcement Jika Kami Buka Balik. (Kalau Buka Baliklah...)

Sebelum Tawaran terhad. SIapa cepat dia dapat!

AMARAN!

Offer ini sah Untuk 200 orang pertama sahaja. Selepas itu, jualan akan ditutup!

0
Total Ticket Tinggal

100% MONEY BACK GURANTEE

Kenapa kami yakin? Kerana kami tahu, jika anda hadir dan buat, anda akan keluar dari belenggu masalah perniagaan (online) yang lembab ini. Yakin! Belajar dengan hati terbuka dan fikiran yang ikhlas untuk membangun ekonomi diri, keluarga dan ummah. 100% perbelanjaan yang anda keluarkan, selepas seminar, hanya perlu beritahu team kami yang bertugas tentang feedback seminar, kami akan pulangkan pelaburan anda serta merta.

Perlukan Bantuan? Hubungi +603123456789

You have to work hard to earn money. Most of the students here they have good products to sell (eg. clothes, cosmetics, services etc). This program doesn’t promise you to be rich. You have to invest in advertising to make sales in your business. You also have a risk of not making any result at all. We teach how to start a business from zero based on our real experience in doing many businesses. From doing research to make the sales to serve the customers. It’s NOT magic. We also have money back guarantee in case this program is not suitable for you. The risk is on our side. We are proud of having more than 5,000 students now without having a single refund.

Disclaimer: Funnel Evo Earnings Disclaimer: We don’t believe in “get rich” programs – only in hard work, adding value and creating a cutting-edge space that helps people build a business that brings fulfilment, freedom and income they desire. Our programs are intended to help you share your message with a wider audience and to make a difference in the world while growing your business. As stipulated by law, we can not and do not make any guarantees about your ability to get results or earn any money with our ideas, information, tools or strategies. We’re here to shed light unto a path that is for the chosen ones. It’s not for the weak of heart or the frail of spirit. It’s for the strong and the wise and the inspired. It’s for those who follow their soul’s calling. No apologies. No regrets. So we are here to help you achieve that, but it’s up to YOU to take action. Agreed? We just want to help by giving great content, direction and strategies that move you forward. All products and services by our company are for educational and informational purposes only. Nothing on this page, any of our websites, or any of our content or curriculum is a promise or guarantee of results or future earnings, and we do not offer any legal, medical, tax or other professional advice. Any financial numbers referenced here, or on any of our sites, are illustrative of concepts only and should not be considered average earnings, exact earnings, or promises for actual or future performance. Making decisions based on any information presented in our products, events, services, or web site, should be done only with the knowledge that you could experience significant losses, or make no money at all. Use caution and seek the advice of qualified professionals when attempting any lifestyle change or business or financial endeavor. Check with your accountant, lawyer or professional advisor, before acting on this or any information. You alone are responsible and accountable for your decisions, actions and results in life, and by your registration here you agree not to attempt to hold us liable for your decisions, actions or results, at any time, under any circumstance. We share this with you since transparency and integrity are important to us and we hold ourselves (and you) accountable to these claims. Thanks for checking in. Until next time, dream big, embrace growth and change, and allow your passion to fuel your life.

© 2018 All rights Reserved. Funnelevo

Evolusi Kekayaan & Kebahagiaan Bermula! Daftar Sekarang!

Masih Tak percaya lagi, jom lihat results...

อั่งเปาโจ๊กเกอร์ufabet

Isikan Maklumat Untuk Anda Hadir Ke Digital Business Award 2021 Ini

Sila Pastikan Maklumat Anda Adalah SAH & TEPAT

Dapatkan Sementara PERCUMA!

(Terhad Untuk 300 Orang Sahaja!)

Isikan maklumat SAH anda dibawah sekarang;