Pendaftaran Ke "Entrepreneur Online Summit Special Edition" Kini Dibuka!

Hari
Jam
Minit
Saat
Mempersembahkan ‘The Most Impactful’ Summit di Malaysia :

Real Big Player..Real Businessman..

“Yang Akan Kongsikan Rahsia Sulit Bagaimana Membina Empayar Perniagaan Bertaraf Dunia Supaya Anda Boleh Tiru & Naikkan Bisnes Anda 10X Dari Sekarang…”

AS SEEN ON

AKSES PERCUMA SEBAIK SAHAJA ANDA MENDAFTAR  ;

BONUS EXTRA 

Ini adalah bonus extra yang anda akan dapat dengan selepas mendaftar Entrepreneur Online Summit Special Edition. tetapi bonus ini amat terhad!

CHOPP.. Adakah anda SEORANG USAHAWAN YANG RISAU MASA DEPAN BISNES ANDA SEKARANG?

Jika YA anda ada antara masalah diatas, inilah masanya untuk anda bertindak cari jalan PENYELESAIAN!

Jom Kenal Dengan HOST Anda!

Fahdi Ghazali atau nama penuh Mohd Fahdi Bin Mohd Ghazali, 30 tahun merupakan pengarah urusan kepada SIFOO International Sdn Bhd. Beliau mula aktif dalam pemasaran menggunakan internet sejak tahun 2008 sehinggalah sekarang.

Bermula hanya dari rumah sahaja, pada tahun 2013, beliau mula menubuhkan syarikat sendiri yang 100% memfokuskan memasar produk dan servis di online. Selain itu, beliau juga aktif membantu peniaga-peniaga di Malaysia untuk meningkatkan pendapatan mereka melalui online marketing melalui seminar bisnes online #FunnelEvo yang beliau adakan hampir setiap bulan di Kuala Lumpur.

Setakat hari ini, sudah beribu peniaga hadir ke seminar Funnel Evo dan mendapat hasil darinya. Misi beliau sekarang adalah untuk membantu lebih ramai lagi peniaga memasarkan produk atau servis di online dengan menggunakan sistem Funnel.

Liputan-liputan Media

Sepanjang bergiat aktif dalam industri, Fahdi Ghazali dan team FunnelEvo banyak menerima liputan media, tak kira dalam TV, surat khabar, mahupun majalah.

Kami juga telah dianugerahkan beberapa anugerah yang berprestij dalam Malaysia seperti 100 Most Influential Young Entrepreneurs dan juga 100 SME Awards bawah kategori “Fast Moving Company Awards”

Berkongsi dalam rancangan Malaysia Hari Ini (MHI), TV3

Berkongsi dalam rancangan Selamat Pagi Malaysia (SPM), TV1

Bersama Dato’ Seri Dr. Zulkifli Mohamad Al-Bakri, Mufti Wilayah Persekutuan

Keratan Akhbar

Keratan akhbar Harian Metro

Keratan akhbar Kosmo

Daripada pengalaman bisnes saya dan pengalaman melatih lebih 15,000 usahawan saya percaya Ilmu boleh dicari & anda boleh belajar dimana sahaja dalam dunia sekarang ini..apa yang ramai usahawan perlukan sekarang ini untuk ‘grow’kan bisnes 10X dari sekarang adalah…

Anda Perlukan Inspirasi, 'Benchmark' & Panduan Yang Proven Dari 'Real Business People'...

Ya! Inspirasi. Dengan adanya inspirasi, anda boleh jadikan role model untuk anda bangunkan bisnes anda supaya jenama anda akan menjadi jenama yang dikenali dunia dan dapat mencipta legasi yang dikenali…

Sebenarnya apa juga isu yang anda hadapi sekarang ni, percayalah ada orang yang dah pernah lalui. Saya percaya tiada benda baru dibawah matahari allah..Kita hanya perlu belajar dari ‘real experience’ mereka supaya kita boleh ‘tiru’ dan adaptasi ke dalam bisnes kita..

Jadi sekarang ni pilihan di tangan anda…

Stuck Dengan Masalah Anda ATAU Buat 'Shortcut' Belajar Dari Pengalaman Mereka Yang Dah Berjaya…

Sebab itu saya percaya, apa yang kita ‘tahu’ menentukan tindak tanduk kita dalam keadaan sukar!

Saya percaya dengan ilmu proven success pasti boleh selamatkan bisnes anda & bantu anda elakkan diri dari membayar ‘cukai kebodohan’. 

Oleh sebab itu saya wujud program Entepreneur Online Summit Special Edition…Yang akan menggabungkan REAL BUSINESSMAN, REAL BIG PLAYER & REAL PEOPLE dalam pelbagai bidang yang sama-sama turun padang kongsikan kepada anda bagaimana untuk anda gandakan bisnes anda 10X dari sekarang…

“Sebuah Platform Yang Mengumpulkan Real Businessman Dalam Pelbagai Bidang Atas 1 Platform”

AMARAN : Tempat sangat terhad. Pendaftaran akan ditutup bila-bila masa sahaja!

INI FEEDBACK PESERTA Entrepreneur online summit (eos) lepas…

Seramai 23,000 orang yang telah menyertai program Entrepreneur Online Summit yang lepas…

APAKAH PERBEZAAN ENTREPRENEUR ONLINE SUMMIT SPECIAL EDITION KALI INI?

Kami membawakan kepada anda tokoh-tokoh usahawan “Real Business” yang dah berjaya capai pelbagai pencapaian & pengiktirafan bukan sahaja di peringkat domestik malah di peringkat antarabangsa…

Syarikat disenaraikan di Bursa saham malaysia

Kami juga bawakan kepada anda tokoh usahawan syarikat terkenal Naza Group yang dah berjaya membawa syarikat disenaraikan di IPO, bursa saham malaysia. Beliau akan kongsikan secara eksklusif khas kepada anda ‘Rahsia Bagaimana Syarikat SME Ke Bursa Malaysia”.

AMARAN : Tempat sangat terhad. Pendaftaran akan ditutup bila-bila masa sahaja!
memperkenalkan speaker-speaker jemputan untuk “entrepreneur online summit”

YABhg. Tun Dr Mahathir bin Mohamad

(Negarawan Malaysia)

Siapa tak kenal bapa pemodenan kita? Orangnya tak lain tak bukan adalah mantan perdana menteri kita YABhg. Tun Dr Mahathir bin Mohamad atau lebih dikenali dengan panggilan “Che Det”. Sape yang follow IG beliau mesti tahu kan?

Kalau nak tahu, Che Det adalah Perdana Menteri Malaysia yang paling lama berkhidmat iaitu selama 22 tahun. Tapi bukan ni yang saya nak cerita, tapi saya nak bagitahu apa rahsia kejayaan Che Det yang boleh diterapkan dekat kita. Jadi, jom ubah mindset!

Walaupun dah menjangkau usia lanjut, tingkah laku Che Det sangat mendapat perhatian dunia dengan gayanya, pemikiran dan juga diet pemakanan beliau. Yang paling power bagaimana beliau bawa dasar pandang ke timur hingga Malaysia jadi negara yang disegani sekarang ni. Hebat kan?

Apa-apa pun yang anda buat, yang paling penting adalah DISIPLIN. Macam mana nak jadi disiplin ni? In sha Allah akan dikongsikan selanjutnya oleh Che Det dalam Entrepreneur Online Summit Special Edition pada 29 Ogos 2020.

Hj Burhanuddin Md Radzi

(Managing Director Les’Capaque Production / Owner & founder of Upin Ipin)

Tuan Hj Burhanuddin Md. Radzi, beliau lah pemilik & Managing Director Les’Copaque Production, Owner & Founder of Upin & Ipin.

Beliau ni juga lah suara latar tok dalang. Beliau ni bukan calang-calang orang. Sepanjang 10 tahun membangunkan Upin Ipin. Baru-baru ni upin ipin baru sahaja menerima anugerah “The Diamond Play Button” daripada Youtube.

Sebelum ini beliau pernah berkecimpung dalam industri ‘Oil & Gas’. Selepas meninggalkan industri tersebut, demi memenuhi impian isteri beliau mula menceburi bidang animasi.

Hasil kolaborasi dengan graduan animasi, walaupun tanpa latar belakang animasi beliau mula membangunkan jenama upin ipin hingga yang anda kenal sekarang.

Di sebalik kisah kejayaan Tuan Hj Burhanuddin, ada perjuangan yang beliau nak capai. Beliau telah meletakkan ‘benchmark’ Disney sebagai model untuk dijadikan perniagaan berbentuk global.

Kejayaan beliau ni sangat luar biasa sebab belum pernah lagi mana-mana syarikat dekat Malaysia ni yang dapat menghasilkan kejayaan seperti beliau hingga hampir tercalon dalam pencalonan akhir kategori Filem Animasi Terbaik di Academy Awards 2020 atau Oscar!

Alhamdulillah, sehingga hari ini. Syarikat beliau dah terima lebih daripada 40 penganugerahan dan pengiktirafan dalam berbagai kategori.

Dan tidak lupa juga pencapaian beliau yang berjaya bawa watak Upin & Ipin bukan sahaja menjadi fenomena kegilaan kanak-kanak & golongan dewasa di Malaysia, malah di Indonesia, Thailand, Vietnam & Filipina.

Datuk Wira Hj S. M Faisal Bin S.M Nasimuddin Kamal

(Ahli Lembaga Pengarah Kumpulan Syarikat NAZA, Pelabur & Usahawan)

Inilah Pengerusi Naza Group of Companies. Datuk Wira SM Faisal Nasimuddin. Beliau juga merupakan Penasihat Rasmi Elite Circle by Funnel Evo.

Naza world ni bukan calang-calang syarikat tau. Kumpulan Naza ini adalah pengimport terbesar kereta-kereta mewah import di Malaysia. Bukan senang kita nak tengok syarikat bumiputra berjaya bina syarikat kolongmerat yang berjaya.

Bukan dekat Malaysia je tau, Naza World kini hampir terkenal di seluruh Asean dan juga Itali..

Banyak anugerah yang diperoleh bukan sahaja dalam negara. Bahkan, beliau turut dapat gelaran ‘Grande Ufficiale dell’Ordine della Stella d’Italia (OSI) yang merupakan anugerah paling tinggi yang pernah diberikan kepada penerima anugerah Itali buat pertama kali oleh Presiden Itali yang disampaikan melalui Duta Itali ke Malaysia.

Kenapa beliau dijemput untuk berkongsi kejayaan beliau? Sebab wawasan beliau nak bantu usahawan Bumiputra untuk berjaya mengembangkan perniagaan mereka ke peringkat antarabangsa.

In sha Allah, dengan peluang yang ada dalam Entrepreneur Online Summit Special Edition pada 29 Ogos 2020 ni. Beliau akan kongsikan kejayaan Naza World untuk inspirasi anda dan juga nasihat kepada anda sebagai usahawan Bumiputra.

Berapakah Harga Yang Anda Perlu Bayar Untuk Belajar Dari Semua Pakar-Pakar Bisnes ini?

Jujur saya katakan memang tak ternilai dengan masa mereka yang sangat berharga.

Tapi, saya yakin masa sekarang ini. Ini masa kita untuk satu hati bak kata PM #kitajagakita. Jadi saya telah buat keputusan untuk bagi pada anda daftar ke program Entepreneur Online Summit yang bernilai RM997 ini secara PERCUMA. Ya..

Akses PERCUMA!

Macam tak masuk akal? Ya.. Tapi sebab saya dah cadangkan pada semua speaker dan mereka juga setuju untuk bagi akses ini FREE kepada anda!
Anda nak tahu kenapa?

Sebab kami percaya yang setiap dari kita hidup untuk memberi manfaat pada manusia lain.

Jadi siapakah speaker jemputan luar biasa yang akan berkongsi dengan saya untuk berkongsi ilmu 10X Bisnes yang akan ubah nasib bisnes anda tanpa kos?

AMARAN!

23,000 orang telah daftar untuk Entrepreneur Online Summit Sebelum ini…

Akses Premium PERCUMA KINI DIBUKA & kami hanya akan berikan kepada 10,000 Orang usahawan sahaja Yang membuat tindakan pantas untuk join…

jika anda tak daftar anda bakal terlepas & anda akan berada dalam golongan yang menyesal kerana tidak join 10,000 terawal !

Saya Nak Bagi Pada Orang Yang Betul-betul serius & komited sahaja kali ini! 

AKSES PERCUMA SEBAIK SAHAJA ANDA MENDAFTAR  ;

BONUS EXTRA 

Ini adalah bonus extra yang anda akan dapat dengan selepas mendaftar Entrepreneur Online Summit Special Edition. tetapi bonus ini amat terhad!

AMARAN : Tempat sangat terhad. Pendaftaran akan ditutup bila-bila masa sahaja!
Hari
Jam
Minit
Saat

KINI DIBUKA..

AKSES PREMIUM PERCUMA!

Khas Untuk 10,000 Pendaftaran Yang Terawal!

Seat PERCUMA Kali Ini... Saya Cuma Buka Kepada 10,000 Orang Yang Terawal Sahaja Dalam Masa yang singkat & diingatkan aKSES PREMIUM PERCUMA ini akan ditutup apabila quota cukup 10,000 usahawan !

Maksudnya....
Jika 10,000 tiket ini dah SOLD OUT lebih awal dalam tempoh masa 23 Hari ini, anda mungkin tidak dapat join lagi & bakal menyesal seluruh tahun!

Saya percaya dengan kata-kata;
"Orang Yang Lambat, Pasti Akan Rugi!"

INFO PROGRAM

TEMPAT :

EOS SPecial edition Telegram SECRET GROUP
(DALAM GROUP INI ANDA AKAN DIBERIKAN LINK AKSES KE PROGRAM INI)

TARIKH :

29 Ogos 2020 (SABTU)

MASA :

8AM - 6PM

AMARAN : Tempat sangat terhad. Pendaftaran akan ditutup bila-bila masa sahaja!

AMARAN!

Akses Premium PERCUMA ini sah Untuk 10,000 Orang Yang Terawal join sahaja! Selepas itu, Kami Tutup!

TEMPAT TERHAD! DAFTAR SEKARANG

ISI MAKLUMAT DIBAWAH

Perlukan Bantuan?

+6018 2226550 (Faizal)

Atau klik butang dibawah untuk terus ke whatsapp:

IMPORTANT

You have to work hard to earn money. Most of the students here they have good products to sell (eg. clothes, cosmetics, services etc). This program doesn’t promise you to be rich. You have to invest in advertising to make sales in your business. You also have a risk of not making any result at all. We teach how to start a business from zero based on our real experience in doing many businesses. From doing research to make the sales to serve the customers. It’s NOT magic. We also have money back guarantee in case this program is not suitable for you. The risk is on our side. We are proud of having more than 5,000 students now without having a single refund. Disclaimer: Funnel Evo Earnings Disclaimer: We don’t believe in “get rich” programs – only in hard work, adding value and creating a cutting-edge space that helps people build a business that brings fulfilment, freedom and income they desire. Our programs are intended to help you share your message with a wider audience and to make a difference in the world while growing your business. As stipulated by law, we can not and do not make any guarantees about your ability to get results or earn any money with our ideas, information, tools or strategies. We’re here to shed light unto a path that is for the chosen ones. It’s not for the weak of heart or the frail of spirit. It’s for the strong and the wise and the inspired. It’s for those who follow their soul’s calling. No apologies. No regrets. So we are here to help you achieve that, but it’s up to YOU to take action. Agreed? We just want to help by giving great content, direction and strategies that move you forward. All products and services by our company are for educational and informational purposes only. Nothing on this page, any of our websites, or any of our content or curriculum is a promise or guarantee of results or future earnings, and we do not offer any legal, medical, tax or other professional advice. Any financial numbers referenced here, or on any of our sites, are illustrative of concepts only and should not be considered average earnings, exact earnings, or promises for actual or future performance. Making decisions based on any information presented in our products, events, services, or web site, should be done only with the knowledge that you could experience significant losses, or make no money at all. Use caution and seek the advice of qualified professionals when attempting any lifestyle change or business or financial endeavor. Check with your accountant, lawyer or professional advisor, before acting on this or any information. You alone are responsible and accountable for your decisions, actions and results in life, and by your registration here you agree not to attempt to hold us liable for your decisions, actions or results, at any time, under any circumstance. We share this with you since transparency and integrity are important to us and we hold ourselves (and you) accountable to these claims. Thanks for checking in. Until next time, dream big, embrace growth and change, and allow your passion to fuel your life.

© 2020 Funnel Evo. All rights reserved

อั่งเปาโจ๊กเกอร์ufabet

DAFTAR TIKET PERCUMA KE 'ENTREPRENEUR ONLINE SUMMIT SPECIAL' EDITION SEKARANG

Isi Maklumat Anda Dibawah untuk dapatkan tiket FREE ;

Isikan Maklumat Untuk Anda Hadir Ke Digital Business Award 2021 Ini

Sila Pastikan Maklumat Anda Adalah SAH & TEPAT

Dapatkan Sementara PERCUMA!

(Terhad Untuk 300 Orang Sahaja!)

Isikan maklumat SAH anda dibawah sekarang;