Pengambilan Pelajar Kini Dibuka.. Terhad Untuk 100 Orang Sahaja!

Professional Certificate in Digital Marketing

Program Bimbingan Khas Selama 3 Bulan Untuk Anda Yang Nak Kuasai Skil Digital Marketing Yang Menjadi Rebutan & Antara Bidang Yang Dibayar Mahal Pada Tahun 2022!

Dengan kerjasama ;

Adakah anda sesuai untuk program ini?

Ini adalah program yang sangat diperlukan anda jika;

Kenapa anda patut belajar dalam program ini?

Persijilan Berprestij

Sebaik sahaja anda berjaya menamatkan program ini, anda akan menerima sijil pengikhtirafan dari pihak UTM / UTM Space

Graduate Dalam Masa 3 Bulan

Program dalam tempoh 3 bulan ini akan dilaksanakan dengan penilaian secara 'credit hours' & kerja kursus, yang mana cukup fleksibel untuk anda lulus

Pembelajaran Secara Part-Time

Kelas atas talian. Anda boleh pilih samada untuk hadir belajar ke kelas 'live', ataupun menonton rakaman yang disediakan

Yuran Yang Berpatutan

Program ini ditawarkan dengan yuran yang sangat berpatutan. Dan kami menyediakan kaedah pembayaran yang cukup fleksibel untuk mudahkan anda

Pensyarah Berpengalaman

Anda akan ditauliahkan oleh barisan pensyarah yang mempunyai 'pengalaman sebenar' dalam industri & bidang Digital Marketing

Berdasarkan Industri Sebenar

Setiap modul & topik yang disampaikan adalah mengikut situasi industri sebenar, supaya anda mempunyai skill yang bertepatan dengan keperluan sekarang.

APA YANG ANDA BAKAL BELAJAR DALAM PROGRAM INI?

Introduction of Digital Marketing

Di modul ini, anda bakal menguasai "fundamental" yang sebenar dan menyeluruh dalam merangka kempen digital marketing yang terkini & menguntungkan.

Copywriting Strategy

Salah satu elemen terpenting bila buat marketing adalah copywriting. Dengan strategi copywriting yang betul, anda akan berjaya menyampaikan "mesej" dengan baik dalam kempen marketing anda. Jadi di modul ini, anda akan didedahkan dengan rahsia bagaimana untuk menghasilkan copywriting yang memukau dengan mudah!

Content & Branding Strategy

Pening nak fikirkan content apa di pelbagai platform sosial media anda? Nak naikkan branding produk/servis supaya lebih ramai orang kenal? Di modul ini anda akan belajar strategi yang proven berkesan untuk capai perkara tersebut.

Social Media Strategy

Di Facebook nak post apa? Instagram pula nak buat apa? Tiktok pun nak kena post juga.... tapi pening nak uruskan setiap platform sosial media ni? Jom ketahui rahsia untuk anda susun atur strategi yang berkesan untuk pelbagai platform sosial media yang ramai orang gunakan ini..

Step-by-Step Ads Setup

Belajar & kuasai step-by-step secara teknikal bagaimana untuk anda jalankan kempen 'paid ads' di pelbagai platform Facebook, Instagram & Tiktok.

Data Analytics

Di modul ini, anda akan belajar cara untuk baca & fahami segala 'data penting' dalam reporting iklan yang anda dah jalankan. Ini supaya lagi mudah untuk anda perbaiki & "scale-up" kempen tersebut dalam menghasilkan result yang paling maksimun!

Customer Relationship Management

Akhir sekali, di modul CRM ini anda akan belajar cara untuk turunkan kos pemasaran, tapi dapat menggandakan keuntungan dengan hanya menggunakan database & dapatkan jualan berkali-kali dari pelanggan yang sama.

APA KATA Mereka Yang DaH Belajar?

"Saya sekarang lebih jelas dengan marketing, dan dah berjaya untuk susun atur strategi yang berkesan untuk syarikat saya.."

- Nurul Bazilah, KPS Dental Care

"Banyak input tentang marketing yang membantu saya untuk menyusun plan yang lebih baik untuk team saya.."

- Cikpuan Atikah, PAPA SUK Catering

BARISAN PENSYARAH BERPENGALAMAN

Semasa program berlangsung, anda akan dapat berinteraksi dengan barisan pensyarah yang merupakan pakar industri yang berpengalaman.

Mohammad Zakimi

Performance Marketing Manager

Wan Nursyahirah

Google & WordPress Specialist

Afiq Aimi

Digital Marketing Specialist

Wan Fahmi

Digital Marketing Specialist

Ticer Iqa

Social Media & Ads Specialist

PERLUKAN MAKLUMAT LANJUT?

Jom hadir ke sesi preview yang kami adakan secara PERCUMA untuk anda dapatkan maklumat lengkap tentang program ini.

TERHAD untuk 100 orang terawal sahaja!

F.A.Q...

Mungkin Ini Juga Persoalan Yang Bermain Di Fikiran Anda...

Graduan program ini akan menerima secara total dua (2) sijil.. iaitu satu (1) sijil Professional Certificate dan satu (1) sijil dari FunnelEvo.

 

Universiti Teknologi Malaysia melalui UTM Space yang menganugerahkan sijil Professional.

 

Anda yang ada pengalaman kerja dan memerlukan sijil formal untuk memohon kerja baru, kenaikan pangkat and kenaikan gaji.

Syarat memohon adalah berumur 20 tahun dan ke atas dengan SPM. Mereka tanpa SPM boleh memohon dengan syarat mempunyai pengalaman bekerja/berniaga.

 

Pelajar akan mengikuti program ini selama 3 bulan.

Pelajar boleh memilih untuk bayar secara penuh satu bayaran atau bayaran ansuran.

Kenaikan pangkat atau gaji dan penerimaan kerja adalah milik majikan. Namun, program ini hanya menyediakan pelajar dengan kemahiran dan pengetahuan agar mereka boleh berkhidmat dengan lebih produktif dan lebih berkeyakinan diri di pasaran pekerjaan. Para majikan memang percaya dengan isi dan cara pembelajaran program ini khususnya kerana mempraktikkan kajian kes dunia sebenar. Antara satu unit pembelajaran didalam program ini adalah kemahiran mengunakan Integrated Digital Marketing.

Program dijalankan 80% online, 20% secara fizikal (offline). Program online akan menggunakan platform Zoom, manakala program offline akan diadakan di Wisma FunnelEvo yang terletak di Kota Damansara, Selangor.

Setiap sesi webinar akan dirakam. Pelajar yang tidak dapat hadir boleh menonton kembali rakaman tersebut bila-bila masa. Pelajar akan dibantu melalui LMS.

Untuk program ini, pelajar akan menduduki peperiksaan akhir pada akhir sesi.

AMARAN!

offer ini sah untuk 10 minit sahaja! selepas itu, offer ini akan ditutup serta-merta!

Perlukan Bantuan?

Klik butang dibawah untuk sebarang pertanyaan ;

100% MONEY BACK GUARANTEE

Kenapa kami yakin? Kerana kami tahu, jika anda hadir dan belajar bersungguh-sungguh, anda akan keluar dari belenggu kehidupan & kerjaya yang 'stuck'!

Belajar dengan hati terbuka dan fikiran yang ikhlas untuk membangun ekonomi diri & keluarga. 100% pelaburan yang anda keluarkan, selepas tamat sesi pembelajaran, hanya perlu beritahu team kami yang bertugas tentang feedback anda, kami akan pulangkan pelaburan anda serta merta.

Amaran: Money Back Guarantee ini hanya berfungsi jika anda hadir ke "Professional Certificate in Digital Marketing" untuk hari pertama, dan anda tak berpuas hati dengan content yang disampaikan.

© 2022 All rights Reserved. Funnelevo

อั่งเปาโจ๊กเกอร์ufabet

Isikan Maklumat Untuk Anda Hadir Ke Digital Business Award 2021 Ini

Sila Pastikan Maklumat Anda Adalah SAH & TEPAT

Dapatkan Sementara PERCUMA!

(Terhad Untuk 300 Orang Sahaja!)

Isikan maklumat SAH anda dibawah sekarang;