BTW.. SAYA ADA LAGI SATU TAWARAN ISTIMEWA UNTUK ANDA!
Saya Ada 1 Soalan Untuk Anda…
ADAKAH BISNES ANDA STUCK SELEPAS COVID-19 BERMAHARAJALELA? NAK TAHU BAGAIMANA ANDA BOLEH BUAT JUALAN WALAUPUN ORANG TAKUT UNTUK MEMBELI?

Ini adalah tawaran sekali dalam seumur hidup yang anda tidak akan jumpa di mana-mana….

*Akses adalah terhad. Siapa cepat dia dapat*

Banyak Bisnes Terpaksa Tutup & Gulung Tikar Disebabkan Oleh Wabak Covid-19...

Dari Tuan Haji Fahdi Ghazali (Chairman FunnelEvo)
Subject: Covid-19 Bukan Penghalang Perniagaan Anda

Ini Realiti!

Saya yakin ini lah sebab nya anda sampai ke page ini. Saya yakin anda benar-benar komited nak ubah hidup atau anda dah bengang dengan keadaan anda sekarang. 

Rasa blur dan lost dengan masa depan bisnes anda. Pendapatan terputus atau mungkin anda dah ‘semak’ dengan komitmen bulan-bulan yang anda kena tanggung.

Macam saya cakap…

Krisis INI BOLEH JADI PELUANG ATAU MUSIBAH...

Semuanya bergantung kepada bagaimana anda melihat…

Tapi, untuk pengetahuan anda..dalam anda berduka ada usahawan di luar sana tukarkan krisis menjadi peluang & buat banyak duit saat ini…

Dan rahsianya terletak satu perkara yang ramai orang tahu tapi tak buat & rahsia ini lah satu-satunya kunci penyelamat bisnes anda…

INI MASA TERBAIK UNTUK ANDA ONLINEKAN SECARA SERIUS BISNES ANDA...

Mungkin sebelum ini anda pernah buat tapi tak jadi!

Pergi kelas pun belajar separuh jalan sebab tak serius…tapi its ok…anda masih belum terlambat

Memperkenalkan....

‘INTEGRATED DIGITAL MARKETING COURSE’

DAPATKAN OFFER Ini SEKARANG !
Akses 3 Bulan Facebook Marketing Mastery
(BERNILAI RM 15, 000)
Akses 3 Bulan Instagram Marketing Mastery
(BERNILAI RM 3,500)
Akses 3 Bulan Chatbot Marketing Mastery
(BERNILAI RM 4,000)
Akses 3 Bulan Google Marketing Mastery
(BERNILAI RM 5,000)
Akses 3 Bulan Youtube Marketing Mastery
(BERNILAI RM 3,500)
Akses 3 Bulan Email Marketing Mastery
(BERNILAI RM 3,500)
Akses 3 Bulan Website Mastery
(BERNILAI RM 3,500)
BONUS : 75 Video Online Taktikal Mastery Berdurasi 35 jam ++
(BERNILAI RM 9,997)
Nilai Sebenar: RM 47,997
HARI INI HANYA RM 249 !
(Jimat RM 47,748)

Bagaimana MentorHack Boleh Membantu Anda Di Musim Covid - 19 ?

Dengan belajar di Online dengan Mentorhack. Anda boleh belajar bagaimana mulakan bisnes anda secara online.

Hanya dengan ikuti panduan yang disediakan di Mentorhack dengan lebih 100+ video yang akan guide anda step-by-step bagaimana nak buat pengiklanan di online..

Belajar depan komputer mungkin susah bagi sesetengah anda yang nak bertanya..

Jangan risau! Dalam mentorhack ni anda akan ada peluang untuk sesi meeting bersama Coach atau Certified Trainer Funnel Evo setiap minggu untuk anda bertanya apa-apa soalan jika anda lost!

Anda tidak perlu keluar dari rumah untuk belajar buat iklan di online seperti:

Di dalam MentorHack, anda akan belajar buat pemasaran online stepy by step dari A to Z.

Kalau diikutkan, jumlah harga yang anda terpaksa bayar untuk belajar kesemua course di atas adalah RM 18,475. 

Tapi buat masa yang terhad, saya nak tawarkan kesemua course ini pada 1 harga yang tidak masuk akal..

Untuk belajar kesemua topik di atas, anda hanya perlu bayar….

RM249 (Akses 3 Bulan)

Ya! Anda hanya perlu laburkan RM 249 untuk akses 3 bulan sahaja  untuk belajar ilmu marketing yang super premium di dalam MentorHack.

Saya tidak buka tawaran seperti ni lagi. Hanya sekali ini sahaja!

Sejurus selepas anda keluar daripada page ini, tawaran ini akan tamat dengan serta merta.

Jadi, jangan lepaskan peluang sekali seumur hidup ini untuk anda belajar pemasaran online dan buat jualan dari rumah.

Klik butang upgrade di bawah untuk anda belajar sekarang !

Apa Kata Pengguna MentorHack ?

“Orang busy pun boleh belajar… Duduk di mana sahaja di dunia pun boleh belajar” – Ibu Hanim
“Guru dan penjawat boleh belajar internet marketing walaupun pakai kain pelikat di rumah!” – Cikgu Fadzli Fauzi
“Pemilik bisnes, stokis & ejen boleh belajar cara naikkan jualan tanpa perlu bersusah payah dan tanpa perlu pergi seminar lagi!” – CEO Wan
SPECIAL ‘ONE-TIME’ OFFER!

RAKAMAN 18 JAM ENTREPRENEUR ONLINE SUMMIT (VIP ACCESS bundle)

Tawaran untuk masa yang terhad, anda berpeluang memiliki bonus-bonus yang berharga RM 1,601 secara PERCUMA!

DAPATKAN OFFER Ini SEKARANG !
Akses 18 Jam Video Rakaman Entrepreneur Online Summit
(BERNILAI RM997)
Akses Eksklusif Video Case Study 50,000 Likers Di Facebook Tanpa Kos
(BERNILAI RM397)
BONUS: 17 Strategi Low Cost Marketing Untuk Boostkan Jualan 10X Ganda
(BERNILAI RM297)
Nilai Sebenar: RM 1,691
HARI INI HANYA RM 99 !
(Jimat RM 1,592)
Hari
Jam
Minit
Saat

This website in no way is affiliated with FaceBook or any FaceBook entities. Once you leave FaceBook the responsibility no longer is on their site. We make every attempt to clearly state and show all proof. We do not sell your email or any information.

All Rights Reserved 2020 | MentorHack

อั่งเปาโจ๊กเกอร์ufabet

Isikan Maklumat Untuk Anda Hadir Ke Digital Business Award 2021 Ini

Sila Pastikan Maklumat Anda Adalah SAH & TEPAT

Dapatkan Sementara PERCUMA!

(Terhad Untuk 300 Orang Sahaja!)

Isikan maklumat SAH anda dibawah sekarang;